Sari la conținut

LionRyk

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    lucian_vladu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Pitesti, Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Yamaha R6
  • Numar Moto
    AG 09 ULS
  • Club
    BB

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CBR 600F HONDA CBR 954 RR YAMAHA R6
  • Interests
    Motoare, masini, femei, alcool, tutun... :)) It was a joke!<br />Chiar conteaza??

LionRyk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Il stiam nene, stai linistit... nu te ambala ca era doar o gluma inainte de a povesti ce s-a intamplat... Hai PA!
  2. A, normal domnule paul_biker, daca avea undeva in jur de 80 sa zicem, vina e a motoristului.... O intrebare pentru tine: AI AUZIT PANA ACUM DE NEACORDARE DE PRIORITATE ????? De asta sunt asa multi motoristi accidentati, pentru ca se trezeste unul care sa zica "vina e a pilotului ca mergea cu viteza" Imi pare rau, dar sa stii ca eu, cu masina, ma uit de vreo 5 ori pana sa intru undeva, mai ales cand schimb directia de mers. In cazul de fata, idiotul cu masina are vina in totalitate pentru ca motorul i-a venit din fata si el s-a bagat in fata motorului.... de la semaforul respectiv pana la intrarea cu pricina sunt 70-80 metri... cum muma-sa sa nu vada motorul care a plecat de la semafor?? In fata mea s-a exprimat "l-am vazut in 5 metri, nu am avut ca sa fac..." Mi se pare ca ori facea altceva, ori nu vede bine.... indiferent ce viteza avea motorul (care accelera dupa plecarea de pe loc), mi se pare inadmisibil sa nu il vezi, pe un bulevard destul de mare, destul de bine luminat si drept... In plus, baiatul avea obiceiul sa mearga destul de linistit prin oras... In consecinta, apucati sunt altii poate prin Pitesti (cred ca si eu...) dar asta nu inseamna ca tre sa ne omoare niste dobitoci care, poate, au dat spaga ca sa isi ia permisul... CLAR?
  3. Mi se va spune cumva de acum incolo "dark rider" sau ceva de genul asta?? Glumeam, dar se pare ca sunt singurul care anunta accidentele pe aici... Asadar... in aceasta seara (29.08.2008), pe Nicolae Balcescu, un coleg de-al nostru motorist a patit-o din pacate... A plecat de la semafor, probabil si un pic mai tare, si, in dreptul strazii care urca la unitatea militara de chimie si transmisiuni, un dobitoc care nu vede bine i-a taiat fata incercand sa vireze stanga. Impactul a fost destul de puternic, motorul fiind lovit tare in fata... Urmari: Motoristul (Sfetcu Alin, sta pe Alunului) are clavicula dreapta fracturata, piciorul drept rupt, o leziune in zona cervicala si se pare ca nu-si simte mana dreapta; motorul (CBR 600f din 2000-2001) e varza - furca muci, cadrul indoit, carenaj zob... Din punctul meu de vedere, 80% din vina o are individul cu masina dar tre sa recunosc ca nici amicul nostru nu a fost un sfant: mergea destul de tare... Concluzii? N-am... ne-o facem cu mana noastra cand ii dam gaz prin oras, neluand in considerare faptul ca pot aparea multe chestii neprevazute... Baiatul se pare ca a fost trimis la Bucuresti in seara asta... Sper sa auzim numai de bine de la el si recuperare grabnica fara urmari!! Apropo... se pare ca seria neagra a accidentelor in care sunt implicati pitesteni a mai fost completata in ultima vreme si de o motociclista... ne lamuriti si pe noi domnisoara? No offense, fara intentii belicoase din partea mea, doar ca am auzit mai multe variante... insanatosire grabnica si tie! Aveti grija de voi si sper sa nu mai auzim de rele pana la sfarsitul sezonului!! Ride safe si asfalt uscat!!
  4. Pentru cei care sunt interesati, mai mult sau mai putin, de ceea ce s-a intamplat exact in momentul accidentului: la plecarea dupa loc, pilotul a accelerat mai puternic, pasagerul s-a speriat si s-a apucat cu mainile de cel care conducea. Din cauza lipsei experientei, acesta a accelerat mai tare, motorul a voblat si a cazut pe partea stanga, tarandu-i pe cei doi si lovindu-i cu capul de un copac... Sper ca cei care vor sa bage la cap, sa citeasca cu atentie, incepatorii sa isi bage mintile in cap iar cei care au motoare de mai mult timp sa mai invete cate ceva. Eu sunt patit asemanator dar am scapat usor. In alta ordine de idei, din cate am inteleg, nu ar fi tocmai ok pentru familia lui Cosmin sa apara vreun motor la inmormantare, mama lui fiind foarte afectata. Pentru cei care il cunosteau, inmormantarea va avea loc maine. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Cosmin!
  5. Da Cojo, ai dreptate, o sa intreb rudele apropiate, sa vad ce parere au. Dragoshelu - mesajul dorit nu va fi receptionat daca mergem, pentru a fi intelesi noi de catre noi trebuie facut altceva. Ideea era sa facem un gest frumos, cu acordul celor apropiati. Ride safe!
  6. Treaba cu fluturasii o hotarati voi, in grup, mai multi. Va anunt cand este inmormantarea si vedem cati si cum vom merge (eu nu am cu ce, tre sa imi gasesc transport)...
  7. Da, ar fi ceva extraordinar sa ne putem aduna sa mergem la inmormantare, mai ales ca si-a dorit atat de mult motor. Ar fi un gest frumos, chiar daca nu il cunostea mai nimeni dintre noi. In cazul in care ne adunam mai multi, iau eu legatura cu familia lui si ii intreb daca sunt de acord (e mai bine asa, sa intrebam, consider eu). Astept pareri si eventual cei care ar fi dornici sa mearga. EDIT: Va anunt eu cand este inmormantarea... maine de abia il aduce acasa asa ca probabil sambata....
  8. LionRyk

    Accident Pitesti

    Aveti aici detalii: /index.php?showtopic=234178 Despre viteza... intre intersectie si locul cazaturii sunt 30 metri... s-au dus taras vreo 15 metri... sa tot fi avut un pic de viteza dar lovitura a provenit din cauza faptului ca s-au tinut de motor... R.I.P. Cosmin
  9. Din pacate, revin cu un topic nou, fara insa a avea vesti bune... In aceasta seara, in jurul orei 24, la tribunal a avut loc un accident de motor cu urmari extrem de grave: driver decedat si pasager in stare foarte grava. La ora la care postez, pasagerul este stabilizat insa cu multiple leziuni, inclusiv la cap. Motociclistul se numea Bogdan Cosmin si isi cumparase motocicleta sambata (Kawasaki zx6r galben-negru). Se pare ca a a plecat din intersectie, indreptandu-se spre tribunal (spre casa probabil) si din cauza vitezei si a lipsei de experienta (nu avea permis) a pierdut controlul si a lovit un copac si o masina parcata. S-a lovit la cap (nici unul din cei doi nu purtau casca!!), decedand in salvare. Pasagerul a fost stabilizat la spital. Sincere condoleante familiei si prietenilor. Pentru noi, ceilalti motoristi, sa ne fie invatatura de minte si sa pretuim echipamentul care ne poate salva viata. Pacat de o viata distrusa prea devreme (avea 26 de ani si era casatorit). R.I.P. COSMIN! Sper sa fie singurul topic trist mult timp de aici incolo. Ride safe!
  10. LionRyk

    Accident La Rehoma?

    Ohoooo!!! S-a ticnit LUPU'!!!! Cred ca summit-ul asta NATO e de vina... oricum, semne bune in privinta politailor!!! Scuze ca am spus ca ar fi movistar (asa mi-a transmis un prieten care a vazut motorul "parca avea carene asemanatoare cu ale tale")... Important e ca nu a patit mai nimic si oricum moto se repara... Thanks pentru detalii... Asfalt uscat si ride safe!!!
  11. LionRyk

    BURSA LOCALA

    Am si eu ceva.... motorul... 954 FireBlade, carenat MoviStar - 5200 euro ... se incumeta careva? http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...2002-87225.html A, mai e ceva dar uitasem... casca: Suomy Spec1R Capirosi, marime S, model 2005 - pretul de catalog este 420 euro... eu o dau la 290 euro (se poate vedea in poza la avatar, cine vrea sa o probeze, ma cauta pe mess...)
  12. LionRyk

    Accident La Rehoma?

    Buey... nu fiti mah rai!!! Normal ca stie toata lumea cine si unde a cazut... ma interesa cine a fost la Rehoma... nu cred ca ar trebui sa va bucurati de raul altuia... cred ca sunteti si voi patiti, ati simtit si voi gustul asfaltului (din teribilism sau nu...) si nu cred ca v-ati simtit bine... Ceva detalii despre cel de la Rehoma am tot eu... un Suzuki albastru, Movistar, cu numere de Arges... stiu motorul dar nu il stiu pe tip (parca totusi ar fi din Poiana Lacului)... Asa ca, domnilor rautaciosi, lasati-i pe cei care stiu ceva sa scrie.... Iahim - parca ziceai ceva sa nu mai existe certuri si neintelegeri printre noi, motoristii de Arges... Eugenie... tu ce ai patit? Cand bem o bere? Mai ales ca tre sa dau vreo 2-3 lui Iahim si el vreo 2-3 mie (gasim si pentru tine inca 2-3) Oricum, cam multe accidente week-end-ul asta... Take care si asfalt uscat la toata lumea!
  13. Aveti careva informatii in legatura cu un accident de motor petrecut astazi pe la 12.30 in zona Rehoma? A trecut o prietena pe acolo si mi-a zis ca era un motor trantit, politie, salvare, etc... Se pare ca ar fi un motor albastru cu alb si cu o dunga rosie dar nu a stiut sa imi spuna marca sau inscrisuri de pe el... Ceva detalii??? Este posibil sa fie si vreun scuter dar mi-a zis ca era destul de mare motorul si ma gandesc sa nu fie vreun cunoscut.... Si asa, ca o completare... se pare ca a mai fost un r6 cu numere de Bucuresti pe la Dedulesti care a cazut, a mai fost un prieten ieri (nu-i spun numele ca poate nu vrea sa stie lumea).... naspa week-end Asfalt uscat si ride safe!!!
  14. LionRyk

    Cati Bikeri Sunt In Ag!?!?

    Ati uitat de niste baieti mai vechi... Gabi Turlea Honda VTR 1000 SP2 Toni Honda VTR 1000 SP1 Si o completare... eu.. Lucian...Honda CBR 954 FireBlade AG 80LWK Mai e cineva... Ionut CBR 954... Cine stie cati suntem pana acum?? Sal'tare Maktub si asfalt uscat (tre sa ne tinem pe el, ok? )... no offense!!!
  15. Nu e mare lucru de zis... m-am hotarat sa scriu pentru faptul ca poate au si altii de invatat... Locatie: Curtea de Arges, centru. Ne opriseram toata gaska, vreo 15 motoristi din Pitesti sa bem un ceai sa ne incalzim un pic. Dupa vreo 30-40 minute, iesim, incalzim motoarele, ne postam pe zona de refugiu si asteptam sa ne adunam toti. Imi aduc aminte ca nu mai am gaz si ii fac semn fratelui sa o ia inainte sa nu se mai opreasca ceilalti. El pleaca destul de tare... Idiotul de mine, care aveam in spate si prietena, ma gandesc sa fac un pic de impresie si sa plec glont, eventual si cu un pic de derapaj controlat . Numai ca uitasem ca am slick pe spate si cauciucul e rece rau... Asa ca am plecat, blana normal, simt ca vobleaza un pic spatele si in secunda urmatoare ma trezesc cu motorul pe picior si eu dand cu umarul (la care aveam clavicula rupta) de asfalt. Casca imi sare din cap (acelasi eu IDIOT uitasem sa o leg), realizez ca ma duc taras si n-am mare lucru asa ca sar in picioare sa vad pe unde a zburat pasagera ... era intinsa pe trotuar, nu misca... Mi s-au taiat picioarele instant. Noroc ca eram langa ea deja si am vazut-o ca geme si se uita la mine... Salvare, politie, etc, etc, etc... Pana la urma ea, prietena, e bine (contuzii minore abdominale si multi muschi care o dor)... motorul e cat de cat bine... codita sparta, scarita si oglinda rupte, carena zgariata. Eu... clavicula muci din nou, niste coaste care dor si piciorul julit bine... Concluzie: primul accident l-am facut ca un idiot (si ma "doare" ca aveam totusi un an jumate de moto)... Mai e ceva de zis? Doar sa fim mai atenti, ,ai ales pe vremuri nashpa... Astept "pumnii in gura" si eventual altii care sa ma aprobe ca sunt un mare idiot... P.S. Am pus-o: domnisoara m-a scos dator pt faptul ca am dat-o pe jos... cadou: o verigheta... Din asta nu stiu cum mai scap...
×
×
  • Creează nouă...