Sari la conținut

singurelul_GS

INACTIV
  • Număr conținut

    337
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de singurelul_GS

  1. O cazare ceva mai este posibil???

  2. Nu-mi revin.... nu poate fi adevarat... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... !!!
  3. De unde si la ce ora se pleaca????
  4. Dar la prognoza meteo te uitashi??? Si la Iasi su la Ct. ???
  5. M-ar manca in... talpa, dar cat ar mai dura ??? Ca nu pot lipsi prea mult.. ca ma omoara sefu' daca lipsesc asa mult de la munca... , Sa inteleg ca pleci vineri??
  6. Eu si Nicoara , se pare ca joi, (sa ne tihneasca ) . Daca gasim niscai cazare interesanta prin zona... bine , daca nu... traiasca cortul.., nu asta e imp , imp este: , si altele..
  7. Stie careva cum pot retine o camera ..ceva prin zona?? Multzam' anticipat..
  8. Domnilor cu toata stima si respectul, nu am spus ca nu am citit traseul, dar din: ,,-Sambata dimineata (1 MAI) plecat in directia : - Bucuresti - Giurgiu (Grupare la vama ora 6 dimineata ca la max 6 jumate sa plecam mai departe)- (E85) - Ruse (BG) - Veliko Tarnovo (BG) - Stara Zagora (BG)- Jambol (BG) - Elhovo (BG) -Svilengrad (BG)(regrupare + mancare)-vama- Edirne (TR)- Kesan (TR) - Kadikoy(TR) - Bolayir(TR) - Eceabat(TR) - Kilidilbahir(TR)(regrupare) -ferry- Canakkale(TR)(regrupare) -696 K. ...Am inteles fff putin , nu ma laud cu mare inteligenta, sunt vai de capu' mau.. ma refeream la niste date cat de cat mai exacte. Sunt nascut in Buc. (asta ca si prezentare) si stiu ca e destul de mare... M-ar fi interesat un pct . de plecare si ev. o ora cat de cat ... Nu de alta dar vin de la 400km (Iasi) si as fi vrut sa-mi calculez putin timpul... Dar daca deranjez.. mii de scuze si ma retrag. Alta prezentare cred ca ma bine live. Va multumesc oricum... Mesaj completat As vrea totusi sa ma lipesc de careva macar din Buc.....
  9. Am citit si eu cu destula rabdare dar nu am vazut nik. concret (mii de scuze pt deranj..) cand si de unde plecam?? (se lipeste si baiatu' daca are voie). Restul ... cat de ageri putem fii, e numai sansa.. si pana la urma asta e si ideea: ,,aventura" placerea necunoscutului... sau ma insel?... Ganditi prea mult... si oricum socoteala de acasa... sigur nu are nik. in comun cu cea din ...Turcia. Incaleci pe motor si restul... mai vedem noi... Multa stima !!
  10. singurelul_GS

    Off-topic

    Pt. o suma buna te las sa copii tot ce vrei matale, dar sa fie ,,buna" ca le am toate originale, si sunt disponibil pt. ,cobai"
  11. singurelul_GS

    Off-topic

    Ba da mestere ai cu cine,... eu am gs-ul, dar intr-adevar aici nu am cu cine ... corect.. are dreptate omu' Mesaj completat nu e adv ce-i drept dar mari dif nu sunt
  12. singurelul_GS

    Off-topic

    Bai Pucule, bine ca esti sanatos si tu si fata, restul nu are importanta.. fiarele se indreapta si se vopsesc..
  13. Scump tare.. lasa dragule, punem mana de la mana si te bagam noi cumva.. , nu-tzi fa probleme.., daca e ceva te ajutam si cu benzina. Ce zici e bun asa?? Doar tre' sa ne ajutam ce dracu'//
  14. singurelul_GS

    Accidente

    D-zeu sa-l ierte... ce conteaza de unde e?? Partea nasoala e ca-mi aminteste de saracu' Fleica.... Bagami-as... in stapanii vacilor, ca ele nu au nici o vina pana la urma... . PS. am schimbat iD-ul, ca sa nu mai confunde oamenii ,,inteligenti" anu' de fabricatie cu varsta...
  15. Te mananca.... , apropos parca am vazut o busa gri... sau m-am inselat???
  16. Hai sa fim seriosi.... mi s-a parut totul OK, pana si vremea a tinut cu noi..., pana la urma cred ca a fost prea OK daca nu a avut nimeni timp de poze... , eram toti ocupati cu .... gulashul si Ciucul rece de rigoare..
  17. singurelul_GS

    Off-topic

    Najpa... dar parca nu era BMW..., oricum , cand am trecut eu era efectiv in bot, adica pe verticala sprijinita de aripa la taxi, si era ajunsa doat ,,Salvarea'', si fireste hienele cu camera de filmat, cand eram pe pasarela treceau 2 echipaje de politie... Amicul din cate am vazut era oarecum ok. cu un ,,guleras" fireste, si sedea in fund pe bordura..., nu am prea inteles dinamica accidentului.. in sensul ca taxiul era cu botul inspre ,,Peugeot" dar nicidecum in dreptul unei intrari, iar moto la verticala sprijinita pe una din aripile fata... , si repet... sa ma bata D-zeu daca alea erau faruri de bmw... in sfarsit... poate nu am vazut eu bine..
  18. Un fel de tocana , super faina, si foarte picanta si condimentata, (ar fi trebuit sa fie dar a lungit-o ploaia ) specific ungureasca de te lingi pe degete. Dar daca nu o tai cu o palinca... incepi sa apreciezi confortul ,,budei" de acasa
  19. singurelul_GS

    Off-topic

    Copilashi care a ,,pus-o in bot" pe taxi in Bucium azi dim???? in fata la Peugeot?????
  20. singurelul_GS

    Off-topic

    Pucule pana la coada ai plecat sau nu???ca eu din motive de sanatat si ... servici am fost nevoit s-o aman pe maine... pana la urma am cu cine bea o bere sau ma duc singurel??
  21. singurelul_GS

    Off-topic

    Dragule, in general cum am pus echipamentu' am si sters-o... si , (fireste) invers, si iti pot spune ca haina mea e de piele dublata si vatuita sa mai spun si de pantaloni.... , dar la curent... (pe 30C ) e ..ok !!! Si pe sub... doar tricou.. In schimb la ,,zdup" zic eu ..sansele sunt mult mai mari.. (oare ma mai racoreste si gandul asta????? )
  22. singurelul_GS

    Off-topic

    Sorry nu-mi venea pe limba Rav-ul...si mi-a iesit honda
  23. Intentia a fost pacifista, nu stiu ce ai inteles tu.. dar daca am parut agresiv... scuze, si esti convins ca din cauza mea nu mai posteaza pe Bacau??? In cazu' asta imi cer din nou scuze..
  24. singurelul_GS

    Bukowina Motor Club

    Bai , daca intr-adevar e asa.. sunte-tzi o zona ,,binecuvantata, si sper sa ramanetzi asa cat mai mult timp (ca pana la urma.... ), multa bafta si promit ca fac tot posibilul sa nu ratez.
×
×
  • Creează nouă...