Sari la conținut

Andrei.24

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei.24

  1. Salut! Am o întrebare pentru cei care au sau au avut ktm exc 200 . Cat consuma acest motor în mers normal (nici hard enduro dar nici hobby ) . Il recomandați pentru trasee mai lungi (50km )?
  2. Salut !Stie cineva de unde pot sa cumpăr un set de stickere pentru yamaha wr 250 f 2008 ? Aceasta aripa https://www.nordicamoto.ro/piese-consumabile-mx-enduro/plastice/9172-aripa-fata-yamaha-yzwrf-125-450-10-18-polisport?gclid=CjwKCAjwwsmLBhACEiwANq-tXE7_at-QhAJML9qzcMawrZDAXJPJnTHSzLGqjQDGWjQdzgOE-Gm06hoC4T8QAvD_BwE se potrivește și pe modelul 2008 ?
  3. Salut! Motocicleta o folosesc pe enduro . Treaba cu rapoartele suna bine, cred ca o sa le modific !
  4. Mulțumesc ! Dar dacă de exemplu ii pun set de 300 cc cum va afecta motorul ?
  5. Cand am spus ,, set de 300cc" m am referit la faptul ca am văzut pe google un set motor de la athena pentru yamaha wr 250f care continea piston, cilindru de 300cc si garnituri. Practic este un set motor care mărește capacitatea cilindrica a motocicletei.
  6. Ok , mulțumesc! Sau dacă ii pun set de 300cc are ceva ? Adica va afecta motorul in timp ?
  7. Salutare! Daca pun acest eșapament https://www.motostorm.it/en/offroad/offroad-exhaust/akrapovic-racing-line-titanium-exhaust-wryzf-250.html?gclid=CjwKCAjw_L6LBhBbEiwA4c46uuBQAM0Pwkul-5rTXQ6y5aw486NcveqtM07sUVXfRkDx9rIxNAZTOxoCzeQQAvD_BwE pe un yamaha wr 250 f credeti ca o sa ii mareasca puterea ? Dacă da , cu câți cp? Imi puteți spune alte metode prin care pot mari puterea motorului?
  8. Salut ! Ma gandesc sa imi achiziționez un yamaha wr 250f . Este bun pentru început? Am 1.73m si 62 kg. Întrebarea mea este : - Cum se întreține acest motor ? Este costisitor? Ma refer la : - la cate ore se schimba uleiul și ce ulei sa bag cutie/motor - la cate ore se schimba pistonul -la cate ore se face service la suspensii - la cate ore se face jocul la supape si cum se face? Se poate face acasa? -ce altceva ar mai trebui făcut? Apropo nu știți pe cineva care vinde un wr250 f in stare buna ? Buget: 3500e
  9. Salut ! In curând doresc sa imi achiziționez un ktm exc 200 sau 250 2t ( buget maxim 3500 e )si ma gandesc ce compresie trebuie sa aiba un exc 200 si un 250 ? Vreau sa imi achiziționez si un aparat din acela de măsurat compresie pt motoare in 2t , imi puteți spune de unde sa cumpar unul ? Mi ar de folos daca mi ati lasa un link aici
  10. Mulțumesc mult! Mai am 2 întrebări daca nu te superi . 1) care motor a fost cel mai fiabil , adică de care ai fost cel mai mulțumit? 2) cu ce motor au făcut cele mai multe ore , adică le care l ai ținut cel mai mult timp ?
  11. Mulțumesc! Dar la atâtea motoare nu ai schimbat niciodată rulmentul de la ambielaj sau acel oring ca sa nu între ulei de la cutia de viteze în camera de ardere ?
  12. Mulțumesc mult! Pana acum ești singurul care m-a lămurit cel mai bine ! Din nou MULȚUMESC! Tu ce motoare ai avut in 10 ani de 2t ?
  13. Mulțumesc mult! Dar in general un cilindru de motor 2 t poate duce 4 t daca este ,, îngrijit " ( sa nu fiarbă motorul , sa nu între mizerie în el , sa schimb pistonul cand trebuie, etc .) poate duce 4- 500 de ore ?
  14. Pai am postat pe mai multe regiuni pentru ca nimeni nu răspunde și am zis ca poate asa am mai multe șanse
  15. Salut! Curând vreau sa imi achiziționez un ktm exc 200 . Este prima mea motocicleta . Este fiabila ? Întrebările mele sunt : 1) la cate ore se schimba uleiul in cutia de viteze? Si ce ulei se pune ? Merge motorex 15w 50 ? 2) la cate ore se curata filtrul de aer ? 3) cand se schimba pistonul? Si care e faza cu cotele pistonului ? Adica A ,B etc . ? După fiecare piston se mai adaugă o cota , adică am schimbat un piston care a fost cota a si al doilea va fi B ? Sau .... ? Un piston poate tine 2 cote A sau B ? 3) segmentii se schimba odată cu pistonul ,nu ? 4) când se schimba cilindrul ? Sau in loc de schimbat poate fi nikasilat ? Dacă nu , ce alte metode de refacere a cilindrului mai sunt ? 5) cand se schimba biela ? 6) cand se schimba ambielajul? 7) cand se schimba rulmenții de la ambielaj? Ce semne dau cand sunt pe moarte ? ambreiajul se schimba atunci cand patinează, nu ? 9) ce altceva se mai schimba la un motor in 2 t ? 10) ce durata de viata are o motocicleta in 2 t daca i se schimba la timp fiecare piesa uzata ? ( piston ,biela ,cilindru etc) P.S: Scuze pentru atâtea întrebări sunt începător!
×
×
  • Creează nouă...