Sari la conținut

Daniel Ionut

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Daniel Ionut

  1. Da, si la etilotest si la sange. Eu nu inteleg cu zilele alea la Medicu-legist cum se procedeaza ? Se pun cat timp a stat in spital ( 1 sapatamana ) sau cate zile e subtratament ? Sau medicul legist evalueaza si decide cate zile ? N am fost baut, am suflat si in etilotest 0. Si la sange tot 0.
  2. - Daca v a face peste 90 de zile medicale asigurarea mai are vreun folos ?
  3. Multumesc pentri sfaturi, dar dansu daca este in subtratament acasa de 2 luni, la medicul legist 2 luni ii v a pune pe certificatul medico legal? - Sa ma prezint la istanta ( nu sunt obligat ) ? Sau se vor judeca in lipsa mea ?
  4. Salutare, am si eu o problema in care ma confrunt si nu stiu ce sa mai fac, am avut un accident pe data de 29.06.2021 vinovatul fiind eu, sa va explic: Ma duceam spre servicu, fiind in timp intarziat si fiind si de dimineata eram putin zapacit si somnoros ma grabeam (nu aveam viteza ) nu am mai fost atent la semnu de circulatie ( eu avand semnul STOP) am tinut o drept la momentul acela mi a iesit respectivu in fata( era pe drum prioritar) l am lovit. Dupa ce am coborat din masina sa vad ce si cum, m am dus la dansu, usa lui era blocata am incercat sa io deschid dar inzadar, s a sezizat cei de la 112 a venti politia , salavarea. Omu a fost scos din masina si nu avea dureri la momentu respectiv ( fiind in socul acela ) A fost transportat la spital si acolo sa sesizat ca are o " fractura de bazin" am fost am dat declaratie mi sa intocmit un dosar penal vatamare corporala din culpa. Mi a fost retinut permisu si mi au oferit dovada. Dupa am fost la spital sa caut victima, cei de la spital nu m au lasat sa intru pentru ca e faza asta cu COVID. I am luat nr de telefon l am sunat am vb cu el mi a explicat ce are etc. A stat 1 saptamana in spital dupa l au dat acasa sub tratament, i am oferit asigurarea City Insurance, i am explicat la om ca n am bani sa i ofer si mi a spus ca mergem pe asigurare. Pentru ca asigurarea despagubeste moral si daune. Dupa o luna de zile cei de la asigurare spun ca sunt in falament si ca nu pot despagubi pe nimeni, victima m a contactat si mi a spus, ca el nu mai vorbeste de azi inainte si ca o sa vb cu avocatu dansului. Mi a dat numaru avocatului l am sunat si l am intrebat ce vom face incontinoare vom merge in instanta si el mi a spus citez: Ca da, vor merge cu asiguratoru in istanta si ca voi fi si eu mentionat si ca nu sunt obligat sa ma prezint la istanta doar daca vreau , dar ar fi bine sa vin la prima istanta..si ca nu voi plati niciun ban si nu voi face puscarie. Eu nu prea am incredere pana mea pana la urma e avocatu victimei si e platit de dansu, mi a spus ca victima se v a duce sa si scoata certificat medico legal, eu aici am o sperietura, daca victima are 2 luni de cand e subtratament la domiciliu, i se vor pune lunile astea sau ce decide medicul legit , daca v a avea peste 90 de zile in certificat ce mi se poate intampla, pot face puscarie ? Voi lua cu suspendare , mentionez ca sunt la prima abatere, imi e frica si nu stiu ce sa fac.. Va rog sa ma lamuriti... Mai mentionez ca avocatul lui , mi a spys ca permisu sar putea sa il am suspendat pe 6 sau 9 luni, eu n am bani pt avocat.. va rog sa mi spuneti ce mi se poate intampla???
×
×
  • Creează nouă...