Sari la conținut

catosp

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

catosp's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • Dedicated Rare

Recent Badges

  1. Salutare tuturor, Voi incepe in curand cursurile in poligon (Electronicii) si am o nelamurire: Examenul de traseu in oras se face pe un traseu prestabilit? Sau se face ca la cat B, adica pe unde vrea nenea politistu'? Multumesc anticipat!
  2. Sa inteleg ca seamana mai degraba cu V-TEC-ul de la Honda decat cu VVT-ul de la Toyota.
  3. Nimic. Am renuntat sa mai astept. Mi-am facut un pic de timp si m-am apucat de scoala, categoria A.
  4. Salutare tuturor! O intrebare scurta: Stie cineva cat de fiabil e sistemul VVA de la Yamaha NMax 125? A avut cineva probleme pana acum cu acest sistem? Ma gandesc ca orice piesa in miscare in plus poate duce la scaderea fiabilitatii. Multumesc anticipat!
  5. Ok, am inteles. Multumesc frumos! Intradevar, nu este nicaieri specificat ca numai pentru autovehicule noi sau vechi.
  6. Salutare tuturor! Vreau sa-mi cumpar un atv Cfmoto 450L second hand din 2019, inmatriculat cu nr negre, cu norma de poluare euro4. Stiti cumva daca il mai pot inmatricula? Am citit o stire Link cum ca se mai pot inmatricula pana la 31.12.2021. Mi se pare ciudat sa nu poti inmatricula un atv din 2019. Multumesc anticipat!
  7. In aceeasi situatie sunt si eu. Nu am timp de scoala acum ca sa pot da de A. Si oricum nu e scoala de aviatie. Asa cum am luat B poti lua si A. Oricum nu ma intereseaza motociclismul, am avut asa o pasiune scurta dar mi-a trecut, acum vreau doar un scuter decent de 125cc sa ma pot deplasa in siguranta in trafic. Am condus scutere de 50cc, deci nu e ca si cum nu as avea habar, dar alea de 50 mai mult incurca traficul.
  8. E clar, nu vad eu anul asta sau anul viitor mers pe scuter de 125cc cu B la cum se misca clasa politica cu legile.
  9. Perfect de acord. Nu vreau decat sa conduc un scuter de 125cc in 4T si cred ca 10CP sunt suficienti pentru naveta. As putea sa conduc un 50cc in 2T cu B, dar incurc traficul pentru ca e lent.
  10. Nasol, speram sa nu mai fac scoala, cu banii econimisiti pe scoala imi cumparam echipament. Oricum nu cred ca prezenta interes pentru comunitatea motociclistilor, cei care au motociclete sigur au si permis asa ca nu-i mai doare capul sa se implice intr-un astfel de proiect.
  11. Pe bune ? Parca primise "favorabil", asa am auzit.
  12. Salutare tuturor! Stie cineva ce se mai intampla cu proiectul de lege care da voie posesorilor de permis categoria B sa conduca motociclete/scutere de 125cc ? Multumesc anticipat!
  13. Salut! S-a mai auzit ceva de acest proiect? Am inteles ca in toamna se va vota dar n-am mai auzit nimic de asta. Merci!
×
×
  • Creează nouă...