Jump to content

Vincenzo Caliara

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vincenzo Caliara's Achievements

  1. Cum spune titlul, ma gandeam la varianta ca te duci tu si cumperi o mobra din asta de baza buna pentru a fi cafeinizata gen honda cb750 sau modelul de 500 iar apoi te duci la custom shop-ul asta si le spui, "bre, vreau si eu sa-mi transformati mobra intr-un veritabil cafe racer, io cam asa as vrea sa arate, ce imi recomandati?" Iar ei sa iti dea un fel de schite sau modele cum ar gandi ei situatia, ce seat ar pune, handle bar-uri, roti etc si apoi iti fac baietii un desfasurator cu preturi pentru materiale + manopera. Exista niste baieti din astea in Romania?Sau singura ruta convenabila e sa mi-o fac singur. M-am gandit sa ma bag eu sa o fac dar pe de alta parte sunt incepator si nu ma pricep asa de bine si as vrea totusi sa nu arunc cu timp si bani de poamana in ceva care nu o sa arate la fel de bine sau nu o sa performeze la fel de bine. Daca exista oare cat m-ar ajugne? O mobra din asta cb750 honda din 70 si ceva o iau cu vreo 2,3k euro, oare cat estimativ tre sa mai arunc cu bani in ea? 4,5k euro ar fi ok? De ce nu exista producatori care sa faca cafe race-uri cum fac baietii custom? Nu vad care ar fi problema, cred ca kawasaki, honda, guzzi, suzuki ar putea lejer sa scoata asa ceva. (guzzi stiu ca are un model racer dar ma refer acele cafe race-uri care le vezi pe net stilul ala hipster vintage wanna be something nu prea ofera nici un producator asa ceva)
  2. Se poate inchide, pana la urma m-am hotarat ca nu are sens la banii astea sa-mi iau ceva SH am sa mai pun pana la pretul de la dealer si imi iau nou.
  3. Noua e 8900 euro la dealer in Bucuresti. La dealer acelasi model acu doua saptamani se vindea cu reducere la 8200. El o da cu 8250, mi se pare scump si mi se pare ca nu are rost la diferenta asta mica, mai pui inca cateva sute si iti iei noua 0 km. Eu vreau sa cumpar una second hand intretinuta cat de cat.
  4. Cum spune titlu, sunt interesat sa cumpar un v7 III 2017-2019 in stare decenta, ofer 6k euro sau modelul 2021 cu 7,2k euro.
×
×
  • Create New...