Sari la conținut

jimao22

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    PH
  • Carnet moto din
    2021
  • Motocicleta
    KTM 390 Adventure
  • Numar Moto
    1

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KTM 390 Adventure
  • Interests
    Motociclism, canoeing, astronomie

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jimao22's Achievements

  1. Am reusit sa termin si filmul asta. Mi-as dori sa fac asta mult mai repede fiindca materiale filmate am o gramada si unele sunt chiar spectaculoase. Dar sa speram in vremuri mai bune (oare?...).
  2. Bai, la asa comentariu chiar nu ma ducea mintea! Orice legat de film, dar nu asta. Te rog, nu te uita si evita-ma si pe forum si in trafic, daca nu iti place adresarea facuta. E facuta pentru oameni normali la cap, pentru care nu orice cuvant este interpretabil si motiv de jigniri de rahat. In fine, poate ne traduci si acronimul asta - LGBD... D de la ce vine?
  3. Salut dragilor! Am reușit în sfârșit să termin acest film, după aproape un an. Orice comentariu este bine venit. Am ținut cont de sugestiile voastre și de acum sper să am o viteza mult mai mare în a posta filme noi (am materiale destule, din fericire).
  4. Multumesc tuturor pentru aprecieri si critici - ambele sunt binevenite! Aprecierile imi dau ghes sa mai fac, criticile - sa ma indrept. Am sa incerc sa explic un pic ce este in spatele filmuletului, ca sa obtin circumstante atenuante. Filmerea este facuta cu un GoPro8 montat pe casca (sus), la o rezolutie mare si cu o cadenta mare a cadrelor (parca 60 sau 120 - nu mai stiu acum). Ideea este ca la momentul respectiv, am zis sa folosesc softul de editare video pe care il mai folosisem si inainte, cel gratuit de la Windows - Movie maker. Evident ca fiind gratuit si vechi si avand de-a face cu un film de o rezolutie cum nu mai vazuse el vreodata (softul), a iesit ce a iesit. Intre timp am luat o licenta de VSDC , care este un soft bun si el. Doar ca pe laptopul meu (si el destul de bunicel), randarea si lucrul cu el merge foarte greu. Am incercat sa reiau asta pe un calculator desktop cu placa video dedicata - tot la fel merge. Licenta cumparata promite ca viteza de lucru a softului o sa fie dubla - nu am observat asta... Iar cu timpul am stat foarte rau, cel putin in ultimele 3 luni. Asadar, cu promisiunea ca data viitoare va fi mai bine, ma opresc aici. Ah, o intrebare (pe care am mai pus-o undeva). Am vazut ca voi puneti traseele cumva pe Google Maps dand click pe link, apare harta care este si interactiva (dai cu cursorul pe traseu si apare un punct care se misca conform cu mouse-ul). Cum faceti? aveti un link , ceva, pentru a vedea cum se face? V-am spus ca sunt EXTREM de ocupat pana la sfarsitul anului (sper) si nu am mult timp alocat pentru cercetari care nu sunt esentiale pentru mine acum. Multumesc in avans!...
  5. Scuze de intrebarea mea cam prosteasca, sunt mai nou aici - care este smecheria prin care generezi un traseu asa cum ai facut tu mai sus, in google maps ?
  6. Primul meu post aici si una dintre primele filme facute cu GoPro-ul si motorul. Materiale mai am multe, timp de editare si resurse de procesare nu prea am avut. Sa speram ca voi schimba ceva in curand...
×
×
  • Creează nouă...