Jump to content

Dala

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dala

  1. Si eu am 16 ani si urmeaza sa imi iau permisul. Ca sa iti raspund la intrebare "Se merita sa imi fac permis de A1". De meritat nu exista a se merita. Cum ai trait si pana acum fara motor (banuiesc ca ajutat de parinti, poti trai si in continuare-cel putin asa este in cazul meu). Permisul de A1 de cele mai multe ori nu il favi din necesitate, ci din dorinta sau pasiune pentru asta. Daca tu simti si asta iti doresti cu adevarat (si nu doar sa te dai smecher prin oras), atunci eu zic ca "se merita".
  2. Wow:) 1.in primu rand is foarte placut impresionat de cate raspunsuri bune in asa putin timp. Fiind nou pe forum chiar nu ma asteptam, multumesc:)) 2.am inteles acuma si ce face si cum functioneaza AMBREIAJU chiar foarte bine:) multumesc :))
  3. Am 16 ani si urmeaza sa imi fac permisu pentru A1. Am inceput deja scoala si ma gandesc sa imi achizitionez un cruiser, inca nu stiu exact ce. Problema este ca am niste dubii in legatura cu ambreiajul. Adica stiu cand trebuie folosit, dar nu inteleg exact ce face. Daca ar putea cineva sa imi explice mai amanuntit
×
×
  • Create New...