Sari la conținut

duncan

Membru
  • Număr conținut

    325
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de duncan

  1. Hehe... nu am citit toate posturile....dar, pana nu demult eram si eu singur printre oferi la serviciu - chiar la 2joburi am patit la fel. in timp le tot povesteam, le aratam poze... usor, usor am inceput sa recrutez din ei:-). la primul job 2. la cel nou altii 2. unul a venit deja cu permis , altul facea scoala cand m-am mutat eu si ultimul o face acum. in total suntem la noul job. vreo 5,5 :-). acum cand sunt intrebat ce si cum e cu mersul printre benzi am aliati la explicatii:-):-).

    faceti si voi la fel...si veti avea aliati.

  2. iar am ajuns la batai, sabii si pistoale. why can't we just...get along? :disappointed:

     

    ps: decat flutur pistolu in intersectie la taximetristi, prefer sa-l bat pe ala de sa se cace pe el in juma' de minut la ceas de seara cand se duce si el acasa obosit ca tot omu. nimeni n-a vazut nimic evident.

    ... asta imi aminteste de un incident petrecut acum ceva vreme, cand unul cu basculanta incerca sa ma combine si sa ma incalece...

    tremuram tot cand am pus, la primul semafor, moto pe cric in fata lui si m-am dus la geam... si radea. i-am zis ca ne vedem la autobaza. l-am urmarit vreo juma de ora prin bucuresti, asigurandu-ma ca ma vede in retrovizoare. la um moment dat mi-am dat seama ca ma plimba aiurea pe stradute si am renuntat. :)

    ... nu mai tremuram si nervi imi trecusera. :)

    seara am baut o bere.

  3. Duncan, hai ca esti din paleolitic. Numai bine! Femeile din familia ta au permise? Mama ta are permis sau sta la cratita?

     

    unele au permise altele stau la cratita... e vorba de diviziunea muncii... nu toti le putem face pe toate.

    o mai gasesti si sub notiunea de specializare.

  4. Nu mi se pare anormal ca politistul era pe linia de tramvai, dar mi se pare anormal cat de rupta era "balena" aia de motocicleta.

    Avea ceva viteza si daca nu avea semnalele in functiune, tanti de la volan si daca se asigura, nu prea avea cum sa-l vada (era coloana de masini si el mult in spate), deci are si el o parte din vina.

     

    ... daca era cu creierii acasa femeia, facea dreapta acolo, mergea 200m in timp ce se incadra frumos pe banda de la axul drumului si apoi intorcea... statea la aer conditionat, nu o deranja nimeni si asculta si muzica. pana acolo putea sa vorbeasca si la telefon un pic... eventual sa refaca machiajul.

     

    de pe strada aia tare are trebui sa fie obligatoriu dreapta... ca nu ai vizibilitate si incurci tot bulevardul prin manevre sinucigase de virat la stanga....

    dar de cine sa mai si gandeasca cand oamenii iti cedeaza prioritatea... incepi sa crezi ca e a ta.

    probabil inca nu a fost lovita intentionat de nimeni inca care sa-i cedeze prioritatea ca sa-si repare spoilerul...

  5. ...e de rau.

    eu unul vreau schimbarea codului rutier si inasprirea conditiilor in care se acorda permise de conducere.

     

    Toate tutele merg la volan. La cratita cine mai sta !?! Cine mai face mancare in tara asta... d'aia avem tendinte de obezitate, ca mancam mecdonalds si shaorme...

     

    aia la ora 14, in miezul zilei, nu munceste nicaieri !?! nu plateste impozite, din ce traieste?...

     

    chiar si daca e vina politistului... tu ca proasta, cand stii ca iesi printre un card de masini, belesti ochii ca poate trece pe acolo un tanc...si deh, ala are vizibilitate scazuta...daca te loveste, te scoate smurdul cu aburi, ca pe timbre.

  6. Nu te suspectez de nimic dar intreb si eu ... de plictiseala.... de ce noi ca si natie nu suntem in stare sa fim legali si sa respectam regulile jocului!?!

     

    Cand reusesti sa rezolvi, sa postezi procedura ca poate vrea cineva sa inmatriculeze o motoreta furata ... mai demult.

     

    bafta in planurile tale

  7. Motocicleta este supusa expertizei, asa se face cu orice vehicul implicat in accident cu victime, sau asa ar trebui sa se faca. POlitistii ar trebui sa iti spuna cand se face expertiza si cand e gata.

     

    Nu pricep cum s-a intamplat accidentul, daca duba venea din sens invers in ce parte sa se fi uitat soferul? Ca doar motorul venea din fata... - mai degraba ar fi logic ca duba sa fi iesit de pe un drum laturalnic. In fine, subscriu la faza cu martorii, trebuie sa fie 2-3 "care au vazut faza". Puteti conta si pe mine la o adica, dati PM. Declaratiile trebuie sincronizate perfect.

     

    tks ne auzim.

    eu as face un drum pana acolo sa stau de vorba cu oamenii de prin sat.

     

    duba e lovita pe partea dreapta, de la roata, usa, spre spate.

  8. Salut,

     

    In primul rand sanatate multa prietenului tau.

    Un sfat referitor la martori adica cati mai multi martori mincinosi care sa sustina declaratia prietenului tau. Avand in vedere legizlatia defectoasa si interpretabila ,in multe din cazuri numai asa se face dreptate si vorbesc din experienta a 2 cazuri, dupa primul am ramas cu o paguba de 3000 e pt ca nu am putut demonstra ca cel care a provocat accidentul a intrat in intersectie pe rosu, iar la cel de al-doilea, dupa 2 ani de procese si martori mincinosi de o parte si de alta, am castigat.

    PS: nu am inteles exact, vehiculele se deplasau pe acelasi sens?

     

     

    salut,

    multumesc de ganduri. o sa stau de capul lui sa urmeze recuperarea

     

    motorul se deplasa spre cheia in timp ce duba circula pe sens invers. la un moment duba da semnal stanga si ...inteleg ca mototristul il vede pe sofer cum se uita in stanga dar uita sa intoarca capul si spre dreapta, directie din care venea motoreta.

  9. Salut,referitor la declaratii....nu au ce sa caute sa ii ia declaratie la spital....vor astepta pina cand colegul tau va iesi si va fi capabil sa dea declaratie scrisa.

    Insanatosire grabnica!

     

    ok, tks am notat.

    cineva vreo idee despre retinerea motocicletei?

     

    multumesc de ajutor

  10. salut,

     

    motoristul imi este prieten. este stabil, la spital internat. maine se vor mai face ceva analiza, cte, poate RMN, etc.

     

    Motivul accidentului: neacordare de prioritate la efectuarea virajului la stanga.

    Motocicleta este o honda cbr f4, era echipat cu geaca piele, protectii picioare, ghete moto, manusi, armura coloana.

     

    In acest moment ma intereseaza sa gasesc ceva martori la accident pentru ca soferul afirma ca motoristul era in depasire (afirmatia lui nu justifica urmele lasate de impact pe masina lui)

     

    Deasemenea ma intereseaza sa stiu care este procedura de investigare. Nu am reusit sa iau motoreta de la politisti, afirmand ca trebuie sa se faca "expertiza tehnica".

     

    As mai avea nevoie de ceva ajutor dpdv legal referitor la declaratii. Probabil ca maine politia va incerca sa-i o declaratie privind accidentul, totusi el este sub influenta medicatiei, ca sa nu mai pun ca nu o poate scrie - nu cred ca ar fi o problema sa solicite un grefier sau ceva de genul, ori sa amane momentul.

     

     

    take care, ca mama idiotilor e vesnic gravida :|

     

    duncan

  11. Off: Iar a inceput galceava... deh daca vremea nu contribuie la descarcarea hormonala arunci... o facem pe forum...

     

    on: sanatate scuteristului si data viitoare nu te mai baza pe prioritate... mergi prudent si leaga casca. cresc sansele sa nu sara.

  12. Ieri am fost pana la Paltinu si eu, nu am decat 500 km la activ, am plecat 3 motociclete, la dus era sa ma tavalesc in curbele de la barajul ala de vreo 2 ori, la intoarcere m-am intors singur ... ai mei amici sub 140-160 nu au lasat-o, eu inca nu am curajul asta nebun, asa ca nu am depasit 120 ( asta pe centura Ploiestului ).

    Nu stiu daca e si din cauza motociletei insa din ce am mers pana acum nu imi place viteza foarte mare !

    Sanatate riderului, sanatate tuturor !!

     

    OFF:

    schimba grupul. prietenii stau cu tine nu te forteaza la viteze din astea.

     

    ON:

    sanatate riderului.

  13. Nu am contestat ca nu ar fi un drum frumos, dar eu sunt sofer de Bucuresti ( fie masina fie moto ).Sa nu fiu inteles gresit, nu imi este frica numai ca daca in multe alte privinte am fost curajos, poate chiar inconstient, in ceea ce priveste moto nu ma simt inca pregatit sa merg pe Cheia. Cine stie, poate ma voi duce pana la urma :)

    OFF:

     

    tu fa ce simti ca e bine sa faci. lasa povestile cu bunici si prieteni care trag de tine sa te autodepasesti.

    si de preferat sa-i asculti pe aia care te sfatuiesc sa fii temperat, probabil vei gasi putini

    ...oricum restul e loterie

×
×
  • Creează nouă...