Sari la conținut

tsk

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tsk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

  1. nu e nimic in neregula, sunt bine, merci! (ma rog, cam cat de in regula poate fi cam oricine in ziua de azi) odata eram pasager, nu cred ca puteam sa fac prea multe, recunosc am vrut sa fac postul mai dramatic. In plus, daca nu ai cazut macar odata pe sina de tramvai nu prea esti in masura sa dai sfaturi. Ai fost mult prea departe de limita asa ca ... nu prea ai cum sa stii!
  2. prima chestie: de ce tre' sa virezi la stanga?! daca esti pe motor, mergi oriunde, mai reglezi traseul dupa ca nu esti troleibuz sa ai traseu fix. daca ai un sentiment ciudat despre o manevra ... indiferent care e ea, evit-o. instinctul e o chestie destul de importanta in motociclism a doua chestie: daca vrei sa nu cazi, stai acasa, sau iei troleibuzul. nu exista mers pe doua roti fara anumite riscuri a treia chestie: cazutul pe linia de tramvai are cred un procentaj destul de mare de supravietuire. In general cazi singur, la viteza nu foarte mare, in general masini circula mai putine pe acolo, grija mare sa nu vina tramvaiul. eu am supravietuit dupa doua cazaturi pe linia de tramvai.
  3. in jur de 70 knots, depinde cum bate vantul
  4. tsk

    Aprilia SRV 850

    Am eu de aproape 3 ani de zile. E ce trebuie. Fiabilitate e ok, in 20k km nu am facut decat revizii de baza ... lantul e acum pe duca dar nu era nou can am luat mobra. E un model care nu se mai produce si daca ai o problema electrica, de exemplu, gasesti greu piese, chiar si pe original. in rest, da mucu la orice tmax netunat sau 600 care nu are multi R in denumire, este extrem de confortabila la drumuri lungi mergi 300km+ fara probleme, accelereaza in 180 fara nici o problema si in 200 daca insisti. de lata nu e lata, oamenii vorbesc sa se afle in treaba, faci lane split fara probleme - nu esti ca pe harley. nu e usoara, are 250kg dar in mers e manevrabila, doar e o aprilia. o simti mai elefanta la manevere in locuri mici. pe mine nu prea m-a pasionat asta, dar nu cred ca agati prea multe gagici cu ea, daca asta vrei ia-ti altceva. transmisia dubla, curea / lant mai are o justificare. la srv motorul se invarte invers fata de sensul de rulare anuland momente in special pe viraj si facand din ea o motocicleta extream de stabila. ia-ti una care nu e modificata prea mult, sfatul meu
×
×
  • Creează nouă...