Sari la conținut

ErvinK

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ErvinK

  1. E clar dar nah.. Are km multi si cam mananca putin ulei si nu stiu care ar fi idealul...
  2. Salutare! Mi-ar trebuii putin ajutor pentru alegerea uleiului. Motocicleta: Suzuki gs 500 1991 Km: 62.122 Nu stiu alege intre : 10w40, 15w50 Sau as dori sa Imi recomandati alt ulei ...
  3. Dada ma bucur ca doar bateria a fost de vina!! Dada ma bucur ca doar bateria a fost de vina
  4. Prima data sa vad ca nu se mai opreste motorul si nu se descarca bateria..... Dupa aia ii dau tot ce trebuie Doar baterie a fost de vina. Multumesc ca m-ati ajutat!
  5. Bine multumesc revin cand a sosit bateria si l-am probat.
  6. 2 ani si ceva. pot masura si eu doar sper ca statorul sa nu fie defect
  7. Am luat jos cablurile cu care l-am pornit ( robot de pornire) si dupa aia am pus voltmetrul pe bornele motocicletei si a dat 6-7v dar daca pornesc luminile sau semnalizarile se opreste Maine vine baterie noua si o sa vedem care este problema
  8. Am testat ce ai spus ca are 6-7V cand este pornit cu voltmetru si chiar ca atata a avut (. Fara baterie)
  9. Am luat jos bateria si l-am pornit cu robot de pornire. Totul bine pana cand opresc robotul dar dupa accea nu mai are putere motorul pentru ca nu primeste suficient curent.
  10. Bine multumesc Maine comand o baterie noua si voi incerca.
  11. Am incercat si asa ca iau bateria jos si se opreste cand iau cablurile jos. Ar trebuii sa isi genereze singur curent nu?
  12. Salutare am cumparat un Suzuki gs 500 care are bateria moarta dar daca il pornesc cu cabluri cu ajutorul masinii si iau jos cablurile se opreste motocicleta cineva ma poate ajuta?
×
×
  • Creează nouă...