Sari la conținut

Ciprian Andrei 18

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Curtea de Argeș
  • Motocicleta
    Ktm

Ciprian Andrei 18's Achievements

  1. Am verificat și eu în seara asta manualul și de abia acum am văzut unde sunt siguranțele. Maine o sa le verific.
  2. La început și eu m am mirat ca nu are un contact général,dar aparent crosurile nu au. Am testat și releul cum am văzut în clipul atașat și nu s a auzit nici un click(îmi amintesc ca înainte se auzea înainte sa plece pompa). Am încercat sa dau și curent pompei și nu a pornit. Deci e posibil sa fie stricate ambele? Nici nu pot sa ajung la un service sa o pun pe un tester. Nu am văzut nici unde sunt siguranțele.
  3. Am găsit releul e in alt loc. Și e unul singur. Crosurile nu au decât buton de pornire și care taie aprinderea
  4. Nu are cross urile nu au. Și nu vad nici unde am releul sau dacă are.
  5. Nu are contact cu cheie. O sa fac proba cu releul. Sa vad dacă funcționează pompa sau e releul defect. Dacă are releu sau e direct din calculator.
  6. Am pus o după la încărcat și pompa nu pornește, nu știu cum funcționează contactul principal. Motocicleta este Cross.
  7. Salut! Astăzi am rămas fără baterie și cred ca pompa s a ars pe timpul nopții.
  8. Salut! Dețin de 1 luna de zile un ktm 250 sx f din 2017 și în timp ce motocicleta staționează am observat ca pornește fără motiv pompa de benzina, ca atunci când pornești motorul. În aceasta dimineața am stat lângă ea și a pornit de 10 ori fără sa o ating iar furtunele de combustibil sunt în stare buna și fără scurgeri sau transpirații de benzina. Nu știu dacă este normal și dacă face și pe timpul nopții pt ca nu am ramas fără baterie. A mai întâlnit cineva problema aceasta?
×
×
  • Creează nouă...