Jump to content

Albertowski

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Albertowski's Achievements

  1. Bună seara, scuzați deranjul, am început școala pt. A2, am fost la legislație, am dat avansul și acum cei de la scoala nu mi-au zis nimic concret de ce o sa se întâmple. Mi-au zis doar ca ma suna instructorul când începe sezonul. Nu prea știu când se începe sezonul deoarece, na, sunt la început și ma gândesc poate e aglomerat la început, sa îl sun eu, fac rost de număr mai atunci la început de sezon sa vad ce facem cum facem. Poate știe cineva care a trecut prin scoala.
  2. Salut, eu sunt din Slănic, Prahova, fac scoala la Ploiești și îți mulțumesc de ajutor, o sa încerc sa ma duc sa probez o casca la un magazin. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.
  3. Bună ziua, sper să nu deranjez cu acest subiect, incep scoala de A2 si doresc sa îmi iau ca și casca, un AGV K1. Nu stiu ce mărime sa aleg, am 54 în circumferința capului, și mărimea XS ar fii între 53-54. Nu pot sa probez casca deoarece nu am magazine de genul pe lângă, dar însă nu sunt decis dacă sa îmi iau XS ( 53-54 ) sau S ( 55-56 ). Pe viitor as vrea sa port și cagula, uneori, dacă și asa contează. Mulțumesc.
×
×
  • Create New...