Sari la conținut

Albertowski

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Albertowski

  1. problema României eu eram Dacă începeam "bine" cum încep mulți, era limitarea scoasa de mult Acum doar încerc sa caut un 35kw Cu A2 poți conduce pana în 35kw, am început de la 25kw, trec la 35kw după un an, nu vad problema asa grava Trăim în România, în loc de răspunsuri pertinente oferim doar comentarii pe care nu le putem tine pentru noi 🫠
  2. Salutare, sunt posesor de permis A2 și dețin un XJ6 limitat la 25kw, îl am de aproape un an și aș vrea să îi pun limitare de 35kw. Trebuie sa fac iar acte și asa? Presupun ca da, dar ma gândeam dacă găsesc doar limitarea fizica de 35kw pentru ca, de exemplu limitarea mea e undeva pe cablul de accelerație, o pot da jos în 3 minute și e o bucata de metal și ma gândesc ca pot găsi și una de 35kw
  3. Albertowski

    Școală moto

    Bună seara, scuzați deranjul, am început școala pt. A2, am fost la legislație, am dat avansul și acum cei de la scoala nu mi-au zis nimic concret de ce o sa se întâmple. Mi-au zis doar ca ma suna instructorul când începe sezonul. Nu prea știu când se începe sezonul deoarece, na, sunt la început și ma gândesc poate e aglomerat la început, sa îl sun eu, fac rost de număr mai atunci la început de sezon sa vad ce facem cum facem. Poate știe cineva care a trecut prin scoala.
  4. Albertowski

    Mărime cască

    Salut, eu sunt din Slănic, Prahova, fac scoala la Ploiești și îți mulțumesc de ajutor, o sa încerc sa ma duc sa probez o casca la un magazin. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.
  5. Albertowski

    Mărime cască

    Bună ziua, sper să nu deranjez cu acest subiect, incep scoala de A2 si doresc sa îmi iau ca și casca, un AGV K1. Nu stiu ce mărime sa aleg, am 54 în circumferința capului, și mărimea XS ar fii între 53-54. Nu pot sa probez casca deoarece nu am magazine de genul pe lângă, dar însă nu sunt decis dacă sa îmi iau XS ( 53-54 ) sau S ( 55-56 ). Pe viitor as vrea sa port și cagula, uneori, dacă și asa contează. Mulțumesc.
×
×
  • Creează nouă...