Sari la conținut

ALEXDAN

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ALEXDAN's Achievements

  1. Buna , Numele meu este Dan si in primul rand vreau sa va salut! Am luat prmisul de curand 2022 Am un buget de 5000 euro si as vrea sa-mi incep activitatea moto . M am orientat ( dupa ce scoala am facut -o pe Honda si Suzuki , fie pentru un Hornet 2009-2012 fie pentru un Suzuki Bandit GSF 650 --- dar sunt deschis la orice propunere . Mentionez ca am 180 si 98 kg . Va multumesc frumos!
  2. Sincer sa fiu cred( asta o spun acum ) ca voi merge 70% prin Pitesti si imprejurimi, poate ( daca o sa am curaj ) sa fac o tura la mare la vara . Nu voi merge pe forestier si nici nu voi fi un mare vitezoman, Ideea este de placere nu de fala sau alte chestii de 20 ani , mi-ar placea sa ma plimb pur si simplu, dar sa nu ma dau jos de pe ea rupt de spate sau maini...
  3. Salut tuturor! Numele meu este Dan, am 47 de ani si am inceput scoala de sfoferi pentru categoria A...am B de 29 ani ! Prin martie , aprilie,, vreau sa-mi achizitionez o motocicleta sh, chopper sau ceva comod nu de mare viteza . Am vazut cateva modele, Honda Shadow 600, Yamaha Dragstar 650 clasic/custom (cea cu roata de "bicicleta"), Kawasaki EN 500 si multe altele . Dintre motocicletele enumerate de mine, sau bineinteles si altele voi (cei care le-ati incercat), ce recomandati? Precizez ca am 1,80 si 110 kg, si 47 ani Bugetul este de pana la 4- 5000 de euro. Va multumesc frumos si astept cu mare interes sfaturile voastre, Dan.
×
×
  • Creează nouă...