Sari la conținut

axel15

INACTIV
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    3 ani
  • Numar Moto
    alx
  • Club
    unu

axel15's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. S-o stapanesti sanatos!E foarte frumoasa ! vezi k ti-am lasat id-ul pe PM
  2. pey pana la urma o fac tot alba ca e prea multa alergatura pt k sa schimb culoarea o vopsesc pt k a suferit un accident !((((!
  3. as vrea si eu sa stiu daca pot sa fac motoru din alb cu negru cum scrie in acte , sa-l fac negru , dak dureaza mult pe la rar si ce trebuie sa mai fac! Si mai am o problema , m-i s-a rupt fierul acela unde sta frana spata , cu tot cu levierul de frana , la ce preturi sa ma astept ? asfalt uscat!
  4. gata, cu ajutorul unei baterii de mashina aprilica a pornit !
  5. baterie are , imi arata 10 si ceva la baterie..........
  6. invarte , da putin d tot si dupa aia se aprinde becu ala roshu si scrisu p display!
  7. sal ....am si eu o problema cu un rs , model 2007, nu l-am mai pornit de vreo luna asha d cand a venit frigul si zilele trecute am incercat sa-l pornesc , si am dat la automat si nu a mers dupa aia mi s-a aprins un bec rosu si scrie EFI pe ecran , ce poate sa fie , sa fie ars electromotorul , daca da e scump unul ?
  8. Frumoasa rau de tot din fata , spatele nu prea ma incanta , da din fata e agresiva rau ! cat mai multi km fara incidente !Asfalt uscat!
  9. sunt din oltenita , mc pt urari ! asflat uscat !
  10. ms ms , am dat pe ea 4991 de euro parca , ca am luat-o noua , avea 1 km !
  11. Aprilutza mea ! are 9000 de km si e impecabila , sunt foarte multumit de ea ! mai nou i-am pus xenon urmeaza in primavara sa o delimitez , cu toate ca mi se pare cam mult 600 de iEpUROi! asfalt uscat !
  12. axel15

    Aprilia Rs

    ms ,ms ! da' am si eu o intrebare , unde pot pune si eu un kit de xenon(in buc) dar care sa fie bun , si sa nu am probleme cu ea si cam la ce pret ! si apropo zvast!c am dat pe ea 4991 de euro cu tot cu tva si am luat-o de la united motors din bucuresti !
×
×
  • Creează nouă...