Sari la conținut

axel15

INACTIV
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de axel15

  1. S-o stapanesti sanatos!E foarte frumoasa ! vezi k ti-am lasat id-ul pe PM
  2. pey pana la urma o fac tot alba ca e prea multa alergatura pt k sa schimb culoarea o vopsesc pt k a suferit un accident !((((!
  3. as vrea si eu sa stiu daca pot sa fac motoru din alb cu negru cum scrie in acte , sa-l fac negru , dak dureaza mult pe la rar si ce trebuie sa mai fac! Si mai am o problema , m-i s-a rupt fierul acela unde sta frana spata , cu tot cu levierul de frana , la ce preturi sa ma astept ? asfalt uscat!
  4. gata, cu ajutorul unei baterii de mashina aprilica a pornit !
  5. baterie are , imi arata 10 si ceva la baterie..........
  6. invarte , da putin d tot si dupa aia se aprinde becu ala roshu si scrisu p display!
  7. sal ....am si eu o problema cu un rs , model 2007, nu l-am mai pornit de vreo luna asha d cand a venit frigul si zilele trecute am incercat sa-l pornesc , si am dat la automat si nu a mers dupa aia mi s-a aprins un bec rosu si scrie EFI pe ecran , ce poate sa fie , sa fie ars electromotorul , daca da e scump unul ?
  8. Frumoasa rau de tot din fata , spatele nu prea ma incanta , da din fata e agresiva rau ! cat mai multi km fara incidente !Asfalt uscat!
  9. sunt din oltenita , mc pt urari ! asflat uscat !
  10. ms ms , am dat pe ea 4991 de euro parca , ca am luat-o noua , avea 1 km !
  11. Aprilutza mea ! are 9000 de km si e impecabila , sunt foarte multumit de ea ! mai nou i-am pus xenon urmeaza in primavara sa o delimitez , cu toate ca mi se pare cam mult 600 de iEpUROi! asfalt uscat !
  12. axel15

    Aprilia Rs

    ms ,ms ! da' am si eu o intrebare , unde pot pune si eu un kit de xenon(in buc) dar care sa fie bun , si sa nu am probleme cu ea si cam la ce pret ! si apropo zvast!c am dat pe ea 4991 de euro cu tot cu tva si am luat-o de la united motors din bucuresti !
  13. am si eu o intrebare, cati cai are un rs 2007 full power , mi-a zis unu care a delimitat-o ca are 36 !?
  14. axel15

    Aprilia Rs

    sal , as vrea sa va arat noua mea aprilia rs 125 pana acum am 1700 de km facuti si pot spune ca sunt foarte multumit de ea , am avut doar o problema mica , cu bujia , dar s-a rezolvat foarte repede ! pana acum am mai avut 2 scuter first bike , un sprinter 50 care cat de cat si-a facut treaba si un fb deluxe 125 de care o perioada am fost multumit ! sa ne vedem cu bine ! sper sa va placa noua mea achizitie !(va prezint si celelalte 2 scutere !
  15. am intrat si vreau sa comand da care trebuie , spray intretinere lant sau spray uns lant , sau amandoua ?
  16. pey nu am intrebat , eu credeam ca are , dar am vazut la la un baiat de pe forum ca nu are power-valve , sau asha credea el ! si mai am o intrebare , daca o sa fac ca la carte cu pornirea adik sa incalzesc in primi km sa nu o fortez , o sa am probleme cu ea ?, nu vreau sa patzesc ca the hammer.............
  17. sal, urmatoarele zile tre' sa ma duc sa-mi ridic rs-ul si am o intrebare , o sa vina fara power valve ?
  18. cu ce se unge lantul , cu spray , sau cu ce e mai bine ? si mai am o intrebare , la mers normal la cate ture tre' sa schimbi ?
  19. nu , u nu ai inteles d c vreau sa-l steaga forumul asta a fost ca o gluma proasta din partea unui "amic" de al meu .......ca sa-mi faca reclama proasta intr-un fel .......
  20. sterge-ti va rog acest topic , ca e facut de un prost , care a facut asta d p userul meu , pls pls pls !
  21. ai mare dreptate , imi luam imi rs din 2004 tank , da asta e mai pun acum bani si imi iau 2007 , oricum cand mi le-am luat nici nu stiam de site-ul asta !
×
×
  • Creează nouă...