Sari la conținut

Cotobin

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Carnet moto din
    2021

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Cotobin's Achievements

  1. Merci mult! Chiar au fost de ajutor toate sfaturile, am invatat lucruri pe care nu avem de unde sa le invat.
  2. Am inteles, merci mult pt sfaturi! Uite astea sunt cateva dintre ele: https://www.olx.ro/d/oferta/honda-cbr600rr-2004-IDfn6C1.html https://www.olx.ro/d/oferta/honda-cbr600rr-pc37-IDfLwZ8.html https://www.olx.ro/d/oferta/suzuki-gsx-r-1000-IDfoImn.html Problema este ca sunt foarte greu de verificat si fiind si necunoscator e si mai si.
  3. Am inteles, într-adevăr parerile sunt impartite dupa placerea fiecaruia.
  4. Sincer cele care ma atrag cel mai tare sunt: Suzuki Gsx-r mk4-7 ( am ochiii pe una de 600-700 si 1000) stiu ca toata lumea spune ca 1000 este motor prea mare, dar sunt un tip destul de cumpatat si constient de sine. Iar daca achizitionez un motor sigur o sa il ingrijesc asa cum fac cu masina...adica in mod exagerat.. si nu as vrea sa fiu nevoit sa o iau de la capat dupa un an.. A-2-a ar fi: Honda CRB 600f4i - 2004 am ochii pe una frumoasa nu gluma, dar ca aspect mi se pare sub suzuki. Pe A-3-a pozitie ar fi 2 Kawasaki z750- z1000 sau Kw ninja zx6r. Imi e foarte greu sa imi dau seama .dar va multumesc inca odata pentru sfaturi si timpul acordat. Chiar daca nu sunt un maniac al vitezei si cu masina merg maxim 160-170( si asta destul de rare cazurile si doar unde cunosc drumul) si am permis de 9 ani, imi plac foarte mult "vitezanele" cum arata, pozitia pe ele, cum se aud etc. Probabil ca in viitor dupa ce imi fac acest "hatâr" voi ajunge la un cruser deoarce mi-am propus atat cat imi va permite vremea si timpul sa merg cu sotia peste tot( asta e long term agreemrnt cu cat "A"). Dar pana atunci as vrea sa trec si prin restul categoriilor. Am citit ceva review-uri tot pe aici pe forum dar multa lume nu prea e multumita de gsx-f. Toti spun ca sunt greoaie, acelasi lucruri despre frana si suspensie ca sunt din sec trecut si ca nu prea au vlaga :-?? Crash pad-uri fara discutie o sa imi pun la oricare as lua-o pentru ca nu se stie nicioadata. Imi facea cu ochiul un R1- 2004 dar toata lumea se plange de cutii si ca le sare din a 2 a, si nu pot risca.
  5. Multumesc tuturor pentru pareri si raspunsuri! Ce parere ai despre aceasta? Pe care am uitat sa o mentionez. https://www.olx.ro/d/oferta/suzuki-gsx-650f-an-2012-IDf5RLi.html
  6. Salutare tuturor! Imi pare rau daca deschid un topic care a mai fost deschis, dar sunt intr-o dilema mare. Sunt recent posesor de Categoria "A" si as dori sa imi achizitionez o motocicleta, problema este ca nu stiu ce imi doresc si mi s-ar potrivi si nici nu am prieteni care detin Moto pentru a cere sfaturi sau a proba. In principal as dori ceva sa fie daily si fiabil, nu ma intereseaza in mod special viteza dar imi place sa simt ca e puternica. Sunt prins intre cateva modele: ( disponibilitate pana la 3500€) Suzuki GSX-R k4-k5 Kawasaki- z750- z1000 Kawasaki -ZX6R Honda Hornet 2008-2009 Honda CRB 2004 Orice pare este bine venita, chiar si alte sugestii! Multam!
×
×
  • Creează nouă...