Sari la conținut

Ardean Bogdan

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Motocicleta
    CB 1000 R

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ardean Bogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

  1. Salut. Am 41 de ani si am luat carnetul anul trecut. Moto anul asta in Mai. Nu ma simt deloc batran, ba din contra. Cred ca viata acum e cea mai frumoasa. Ai experiente pe care altii nu le au si inca multe de explorat. Moto o folosesc aproape zilnic. Dar ... din ce inteleg tu vrei moto doar ca sa te deplasezi mai repede. Nu stiu daca este cea mai buna abordare. Moto este un stil de viata si o simtire. Nu stiu daca este cea mai buna comparatie, dar cred ca este ca perscuitul. Ori iti place, ori nu. Nu stiu daca este cale de mijloc. In plus, senzatiile sunt cu totul altele. Nu o sa mai ai siguranta din masina!!! Dar nici senzatii ca pe moto nu poti avea cu masina! Din pacate soferii din Romania inca nu "vad" motociclistii in trafic. Asta duce la tragedii. Daca vrei moto doar ca sa ajungi mai repede la munca ... mai gandeste-te! Sfat prietenesc ... ia carnetul si apoi cauta un amic sa-ti imprumute o mobra pentru cateva ore/zile. Daca inca te pasioneaza, dupa o astfel de experienta, incearca mai multe tipuri de moto. Parerea mea este sa nu-ti iei vitezana. Eu am un naked si e SUPERBA in oras. Si daca vreu sa ies din oras imi ofera tot ce am nevoie sa pot face un drum de mare, o Lepsa sau doar o plimbare oricum ar fi ea, mai linistita sau mai in forta. Nu lua ceva doar de dragul de a lua pentru ca se poate sa-ti para rau. In rest, drumuri bune si asfalt uscat! (pe 2 sau pe 4 roti)
  2. Vin si eu cu un feedback despre Marcel. La randul meu ma simt dator fata de cei care au scris inaintea mea si fata de cei care vor citi dupa mine. Pentru mine asta m-a facut sa colaborez cu Marcel si nu pot spune decat ca nu am nici un regret. A fost o colaborare bazata pe incredere si respect fata de un om pe care nu il cunosteam si in care am avut incredere aproape "in orb". Si nu-mi pare deloc rau. Este un "OM" care a facut asa cum a spus! MULTUMESC MARCEL! Drumuri bune si pace in suflet!
  3. Salut. Sunt interesat de un CB 1000 r dupa 2018. Modelul nou, cel cu far led rotund. Cam care ar fi pretul? Multumesc anticipat! https://www.autoscout24.ro/oferte/honda-cb-1000-cb1000r-benzina-gri-dda57564-2c78-48d1-8ccb-f8ff3b87b99b?source=list_searchresults&cldtidx=15&sort=standard&lastSeenGuidPresent=false&cldtsrc=listPage&searchId=I6YxQj1ZtE&search_id=I6YxQj1ZtE
×
×
  • Creează nouă...