Sari la conținut

guzz

Membru
  • Număr conținut

    451
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    moto_fane

Profil

  • Locatie
    cel mai sudic oras din tara
  • Carnet moto din
    09.98 a, b , c.
  • Motocicleta
    honda deauville 650
  • Numar Moto
    de la politie
  • Club
    ......

Informații profil

  • Motociclete detinute
    un simson sport 425 , un moto guzzi v 65 lario, acum o honda ...

Vizitatori Recenți Profil

655 citiri profil

guzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Man , ai desfacut carburatoarele alea de nu stiu cate ori , ai fost cu ea la reprezentanta (mai bine nu te duceai ) si abia acum ai observat ca nu ai o-ringurile de la pilot screw ? Poti sa ne spui si noua te rog cum iti dai seama ca se opreste cilindrul 4 in sarcina ca mai facut curios .
  2. Eu zic ca te complici prea mult . Mai bine pui arcuri progresive si un ulei mai vascos ( de exemplu daca ai in furca 10 w bagi un 15 w ) , deasemenea arcurile standard se mai pot intari adaugand saibe de cate 1mm insa nu mai mult de 6-8 mm in total .
  3. Instalatia electrica in principiu este la fel : cablaraia ptr electrica comenzi ghidon , bobine , senzori etc , dar mufa ptr cdi cu hiss are mai multi pini vreo 22 parca si difera si forma lor , sunt alungiti iar la cea fara hiss sunt rotunzi . Deci nu poti baga contact si cdi fara hiss pe instalatia ta electrica ca nu se potriveste la mufa cdi-ul . Cand ajung diseara acasa iti fac niste poze la mufe sa vezi despre ce este vorba . Ar mai fi o posibilitate dar este mai complicat , sa desfaci cdi-ul urmaresti intrarea si iesirea firului care da scanteia si anulezi saracia aia care blocheaza scanteia . Mentionez ca nu am facut asa dar am auzit din surse sigure ca se poate . , nu ma intreba de unde .
  4. Ai mare grija ce cumperi pentru ca cdi-ul de deauville cu hiss nu se potriveste cu cel fara hiss . Dealtfel nici cu ntv-ul de 650 are alt cdi . Modelele fara hiss sau fabricat intre anii 98-2001 . Daca iei modelul simplu fara hiss trebuie ori sa schimbi instalatia electrica ori sa tai firele de acolo din codita dar trebuie sa ai mufa de la instalatia cdi-ului care-l cumperi . Eu am avut mare noroc , tipul care mi-a vandut motoreta a desfacut-o sa o vopseasca si a pierdut cdi-ul (era model cu hiss ) , insa a mai avut una la dezmembrat care avea instalatie simpla fara hiss si am pus toata instalatia cu cdi si cheie fara cip . Daca te ajuta cu ceva iti pot imprumuta cheia cu cip si hiss-ul care-l am , insa fara cdi macar sa icerci . Daca nu merge mai bine cumperi set de chei cu contact si cdi simplu plus instalatie electrica . Vezi ca mai sunt vreo doua persoane pe la vanzari care dezmembreaza deauville . Bafta !
  5. Ancearca si aici : zsf-motorrad.de , trebuie sa bagi seria de sasiu in casuta . Uzura la tija se mai pate pacali si prin schimbarea grosimii garniturii unde se aseaza pistonasul ( cilindrul receptor ) pe bloc . La unele modele exista si o bila in capatul tijei , si cum zicea cineva mai sus se potriveste si de la alte modele de honda cu actionare hidraulica chiar si la modelele dupa 90 . Ancearca de la modelele vf sau vt din anii 85-90 .
  6. Una la mana la scutere daca nu ai motorul pornit nu merge farul , iar a doua daca motorul nu se invarte ca sa dea impuls senzorul la bobina nu are ce sa se arda . Pur si simplu ti sa descarcat bateria , altceva nu are ce sa se inatample , daca dupa ce ai incarcat-o pe redresor si-a revenit e ok .
  7. Bai , vad ca voi aveti un fix cu indicatorul asta ca si anul trecut , ati facut poze cu Jan si Florin cocotati pe el . De ce v-ati dus tocmai in Maramures ca avem si la noi la tabara langa dunare ciorbica buna de peste si tocanita .
  8. Salut baieti , sunt un fan inrait al marcii BMW si sper sa-mi eau cat de curand un R1150 Rt , tot cautand una alta despre BMW am gasit si acest sait in UK WWW.MOTOBINS.CO.UK . , in care gasiti absolut orice piesa bmw cu poze si toate cele . Daca sa mai postat acest sait imi cer scuze , daca nu enjoy .
  9. guzz

    Din nou accident

    Stalpul acela nu a patit nimic , insa iti doresc sa-l imbratisezi tu dobitocule . Dupa cum spuneam mai sus Ionut a pierdut controlul motocicletei Honda cbr 600 f din cauza unor denivelari din asfalt ( gropi ) . Nu motocicleta a lovit stalpul de beton ci ionut , nu purta echipament de protectie ( care oricum nu mai conta ) doar casca care ia sarit de pe cap , pantaloni si tricou . Acesta a murit pe loc din cauza multiplelor fracturi la coloana si contuzii cerebrale . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .
  10. guzz

    Din nou accident

    Astazi l-am dus pe Ionut pe ultimul drum . Dumnezeu sa-l odihneasca . Din pacate inca odata viteza si proasta calitate a asfaltului a mai facut inca o victima . In momentul accidentului din cate am inteles nu era nimeni prin zona , sosea libera , doar o persoana care era foarte departe care a vazut motocicleta rasucindu-se in aer . Motocicleta a continuat sa se rasuceasca pe astfalt aproximativ 150 de metri , din pacate Ionut a lovit un stalp de beton , acesta fiind-ui fatal . Ramai cu bine prieten drag , nu te vom uita niciodata .
  11. salut , am carburatoarele , dar sunt pentru modelul de 650 si din cate stiu sunt diferente intre cui poantou si jigler . Mai studiaza un pic fisele tehnice si daca crezi ca se potrivesc te ajut .
  12. salut , daca iti trebuie ceva piese de guzza pm me , am motor complet 650 cm3 cu cutie viteze , bascula , cardan grup , instalatie electrica este modelul fara cdi , tot in afara de cadru si furca fata .
  13. Salutare , eu in toate mobrele care le-am avut am bagat castrol : Moto guzzi , Vfr 750 , si de cativa ani am in ''grija ,, si un Pacific coast 800 ad. un frate mai mare al deauvil-ului , la asta cand am bagat motul 45.000 km primi 500-1000 km a cam agatat cutia , dupa aceea nu a mai facut , Acum in deauvil am castrol 10 w 50 insa luat numai din Louis . Am urmarit si topicul la sectiunea service si chiar nu stiu ce sa-ti spun , spun doar ca eu nu schimb castrolul .
  14. Verifica membranele de la carburatoare , sa nu fie sparte sau ceva mizerie depusa pe piston vacum, e posibil sa nu se ridice sa-ti dea amestec . Ea spune-ne bujiile de la cilindrii care nu merg cum sunt cand le scoti : ude sau uscate ? ude - amestec bogat , uscate -amestec sarac ( sau lipsa ).
  15. Am eu proiectoare pe a mea , sunt montate sub barile de cadere . Treaba sta cam asa : daca sunt cu becuri normale de 35 w ad 75 w amandoua , se cam simte si e posibil sa fortezi releul de incarcare . Eu am rezolvat punand leduri pe proiectoare ceva gen angel eys care consuma foarte putin si sunt foarte vizibile . Acuma depinde ce vrei de la proiectoare , ale mele sunt mai mult de design ca de lumina nu am nevoie , am xenon . La montaj am luat tensiune dupa contact , ad daca nu e contactul pus nu merge , ( asa eviti sa le aprinda cineva care se joaca la butoane ) , am siguranta de 10 amperi pe traseul de plus , si un comutator simplu on-off luat de pe louis , un martor luminos in bord imi spune cand sunt pornite . Ar mai fi de spus cateva , cand te hotarasti da un semn . Bafta !
×
×
  • Creează nouă...