Sari la conținut

AdRu

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCcBFLR0sMqxIK8mVRyaPX1g

Profil

  • Motocicleta
    NC750X

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

AdRu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • First Post Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

  1. @bmwclubro, daca doresti numai sa te deplasezi din pct. A in pct. B (naveta zilnica) nu cred ca-ti trebuie A1. Initiativa legislativa ce prevede posibilitatea de a conduce scutere (motociclete cu transmisie automata de max 125cc) cu B-ul este exact ce-ti trebuie. Pentru astfel de situatii a fost initiat proiectul de modificare a legii (a se vedea expunerea motivatiei acestei intiative). Motivatia, continutul si evolutia initiativei o poti urmari aici: PL-x nr. 552/2019 Proiect de Lege pentru completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice Stai pe faza!
  2. @Andreas46 sa fie intr-un ceas bun! Alegerea a fost facuta, achizitia de asemenea, Acum urmeaza partea de actiune , asa ca..... vorba unui motociclist renumit in Romania: "Mii de kilometri de bucurii!"
  3. @ENEOS eu inclin sa fiu de acord cu @Speedy.K in privinta cumulului de factori. Poate ca a avut viteza pt. ca s-a anturat, nu invers (cam asa pare din filmare). Cunosc destul de bine zona si intamplarea face ca astazi sa fi trecut din nou pe acolo. Un segment de drum care a facut victime atat inainte de acest tragic eveniment cat si dupa (da, au mai fost victime si dupa). Viteza, consider si eu ca este unul din factori dar sigur nu singurul. DIn pacate s-a intamplat. Trist!
  4. @Speedy.K cred ca esti putin "biased", dar oricum ai o opinie si cred ca orice opinie merita fie luat in calcul, impreuna cu contextul aferent. Totusi, cred ca era dragut si util sa fie exprimata intr-un mod mai obiectiv si mai putin "adversarial". Legat de punctul doi, nu stiu ce intelegi prin "vorbe acre". Daca asta, pt. tine, inseamna jigniri si a pune "pumnul in gura" cuiva pe diverse motive, atunci parca este in contradictie cu ideea de forum. Prin forum inteleg in facilitator al dialogului constructiv, dialog intre persoane cu diferite experiente, ocupatii, pregatire, personalitati, varste si opinii, dar cu un anumit interes comun. Nu prea vad cum aceste "vorbe acre" si o atitudine adversa incurajeaza misiunea unui forum. Asta e, cred ca sunt si eu "biased" . P.S. Vad ca esti "Super Membru" cu rank "Mentor". Foarte frumos! Este dragut sa vezi oameni care se implica. Cred ca putin "soft skills" te-ar ajuta foarte mult in mentorship (si nu numai). Implicit ar ajuta si misiunea forumului.
  5. @Lucian_M, te-am jignit cu ceva? Nu-i nevoie sa raspunzi, este evident ca nu. Si nici n-am de gand s-o fac. @ENEOS, daca "fix-ul" de mai sus te-a facut sa te simti bine, ma bucur. Legat de numar de vizualizari, le vreti voi? Ca pe mine nu ma intereseaza. Nu-mi aduc nici bani si nu-mi hranesc nici orgoliul. Daca un singur incepator il vede si-l considera util, este suficient pt. mine. Imi cer scuze pt. off-topic!
  6. Si eu am trecut sezonul trecut prin experienta alegerii primei motociclete. Daca te ajuta experienta unui incepator care a trecut prin acesta experienta, povestea este aici:
×
×
  • Creează nouă...