Sari la conținut

Daniy

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Suzuki Burgman AN 400

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Daniy's Achievements

  1. Vă salut din nou! Am revenit cu răspunsul la problema pe care o aveam. În principiu nu era nimic grav. Greșeala a fost a mea pentru că, din grabă am scos mufele de la instalația electrică și le-am reconectat, fără a deconecta borna de la baterie. A prins o eroare în calculator și a fost nevoie de resoftare. Cel puțin mecanicul nu mi-a spus că ar fi înlocuit ceva. Totul a făcut din reglajul din calculator și a șters toate erorile apărute.
  2. Am folosit un spray de curățat contacte. Special pt așa ceva. Cred că o să mai încerc o dată să dau jos actuator și să îl reglez în interior și dacă tot nu merge, mă duc cu el la service. E posibil sa fi generat vreo eroare în calculator și daia să nu își revină.
  3. Ok. Mulțumesc frumos. Am încercat și varianta asta și am curățat toate mufele.
  4. Îți mulțumesc oricum pt răspuns,dar să știi că eu am cerut ajutorul aici. Nu vreau sa atrag critici. Ce am făcut, ce n-am făcut.... Am încercat sa fac ce mi-a stat în putință sa rezolv problema. Am cerut ajutorul aici, crezând că cineva a mai întâmpinat aceiași problemă și îmi poate da o altă indicație. Am încercat și varianta asta și am curățat toate mufele.
  5. Salut! Am o problemă cu scuterul. Când pun contactul, clapeta de la actuator, continuă să se miște. Practic nu își găsește poziția. Îmi ieșise in bord alarma FI. Am căutat pe internet cum să îl pun la 0. Am demontat senzorul care este montat pe actuator, am pus clapeta pe deschis, am montat din nou senzorul,dar nu s-a rezolvat problema. Am anulat alarma FI, nu se mai aprinde, dar problema a rămas. Clapeta se mișcă în continuu. Are cineva vreo idee ce ar trebui făcut? Mulțumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...