Sari la conținut

Vesa Marian

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dej
  • Carnet moto din
    2022
  • Motocicleta
    Yamaha YZF 600R Tundercat
  • Numar Moto
    CJ25DKO

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ RT125

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Vesa Marian's Achievements

  1. Am sa verific azi legăturile și presurizarea la air box mulțumesc de sfat,da motorul e din 2000 e destul sa învăț inițial am vrut un FZR mai vechi nu am găsit in stare buna,pentru început este decent,adaug câteva poze sa vedeți. Azi am rezolvat problema pompa de benzina a fost eu pe original am avut Mitsubishi și am comandat aftermarket 150 lei mai rău merge motorul,schimbat temporar pana ce vine una orginala și gaz.Mulțumesc de sfaturi o seara faina sa aveți!!!
  2. Update am schimbat filtru de benzina și pompa de benzina plus furtune tot așa face mâine are programare tot la cel ce a făcut sincronizarea și curățarea la carburatoare.Cică meseriașul de carburatoare da vina pe o bobina ca întrerupe la putere mai mare gen treapta 3 .Sincer nu cred ca e devină bobina totul e din carburatoare.O părere dacă aveți va rog.
  3. Benzina este ok nu am lăsat o sa fie de mult timp in rezervor momentan am sa schimb ce am comandat și preventiv o sa verific fizic și vizual tot ce se întâmpla pe lângă furtune sa nu prindă aer fals,a mai avut cineva așa probleme cu carburația la Yamaha?
  4. După ce o sa schimb și pompa de benzina cu filtru și furtune testez și va scriu un status.
  5. Nu am umblat eu am dus-o la un mecanic specializat moto care a făcut operațiunea de curățare și sincronizare,tot el a schimbat bujiile eu am schimbat doar ulei și filtru ulei și de aer.
  6. Robinetul nu l am desfăcut mulțumesc de sfat și filtrul de sub rezervor o sa-l schimb împreuna cu pompa de alimentare și furtunele le-am comandat abia astept sa vina,revin cu update după schimbare și drive test.
  7. Salut recent am luat categoria A sunt începător și am luat inaite de a lua permisul o Yamaha YZF 600R Tundercat din 2000,schimbat ulei+filtru,bujii,filtru aer,curățat și sincronizat carburație,ies la drum in treapta 1 trage,in 2 la fel trage și ajung in 3 unde la o turația de 5000 nu mai are putere și după 6000 parca se bâlbâie motorul.Ieri am comandat pompa de alimentare benzina,filtru și furtun sa omit și asta.O părere sau sfat din partea voastră mi-ar fi de mare ajutor.Asfalt uscat sa aveți!!!
×
×
  • Creează nouă...