Sari la conținut

R6Guy

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brașov
  • Motocicleta
    Yamaha R6
  • Numar Moto
    BV 03 AEI

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

R6Guy's Achievements

  1. Salutare, Ma puteti ajuta va rog cu o informatie, se potriveste rezervor de r6 2002 pe un r6 din 2003 ? Va multumesc !!
  2. R6Guy

    Yamaha YZF R6

    Salut, Deci am inteles eu bine ca trebuie luate usor la început pana fac ceva km cu ele..pana se "tocesc" puțin sa zic asa, am inteles ca au un strat pe ele nu știu exact sa explic ce pana se duce de pe el sunt puțin cam alunecoase?.. Pai ma tot documentez și eu pe ici pe colo și orice sfat îl primesc, este bine-venit.
  3. R6Guy

    Yamaha YZF R6

    Salutare, Am urmărit câteva clipuri de a lui, chiar are un clip în care explica poziția înainte de curba și cum trebuie sa abordezi un viraj ca și pozitie. Doar ca la el pare al naibi de usor Si ma uit ca " vițelul la poarta noua" dar mna, sunt începător ma dau de câteva luni am răbdare nu e problema, cred ca în principiu totul se învață. Nici cauciucurile nu cred ca ma ajuta foarte mult momentan sunt cam gata, dar mi am comandat pentru sezonul următor Michelin pilot power 3 set. Poate o sa simtă altcumva. Mulțumesc de recomandare, apreciez foarte mult.
  4. R6Guy

    Yamaha YZF R6

    Daaaa, poza de finish.. A fost o lupta stransa..
  5. R6Guy

    Yamaha YZF R6

    Salutare, am manualu, m-am tot uitat prin el. Intrebam doar daca exista ceva sa am in vedere.
  6. R6Guy

    Yamaha YZF R6

    Salutare, Am pus ochi pe ea am vazut-o am cumparat-o si mai exact din 23 iulie ne bucuram impreuna de soare, specific incepator fiind prima motocicleta Yamaha YZF R6 2004, recunosc nu cautam sportiva chiar fugeam de ele ca de "ce sa fac eu cu una ca nu imi place, incomoda etc stiti voi " dar cand am vazut-o mi-a furat inimia, Si de atunci ma bucur de ea enorm, pot sa zic ca a fost cea mai buna decizia pe care o puteam lua si poate suna aiurea da sunt super mandru de ea/el inca nu stiu ... Dar e o motocicleta extraodinara singura suparare este ca nu stiu inca sa ma bucur de ea cum si-ar dorii ea, ea saraca poate eu nu pot :)))).. Dar practic cu ea cum prind ocazai, drumuri virajate , pot sa zic ca ma invata mereu si imi arata ce poate la fiecare iesire si mereu raman cu gura cascata si ma indragostesc de ea tot mai tare...singura problema pentru mine ca inca nu stiu prea bine sa ma aplec pe ea, genunchi jos cot jos stiti la ce ma refer, dar practic sunt insistent. Daca va rog frumos sa ma ajutati cu ceva sfarturi legat de mentenanta ei sau la ce trebuie sa am in vedere la ea, va multumesc !! Per total sunt extrem de multumit de alegere si surpins de ciclista ei foarte usoara si frumoasa. R6.
  7. Am inteles, rămân dator. O singura rugăminte am la tine te rog frumos. Și eu tot bel ray o sa bag în ea acum 10w40. Dar 15w50 ce bel ray îmi recomanzi chiar vreau sa încerc bel ray? ( adică cum se numește exact) Desigur bănuiesc ca ești mulțumit de el, nu ?
  8. Ok, iti mulțumesc mult pentru sfat. Si imi cer scuze dacă am luat-o randeaua cu baiatu de a întrebat de manual, am crezut ca zice la misto. Cred ca acum în iarna o sa ii bag 10w40 pana la vara, ce credeți? Am inteles, iti mulțumesc pentru sfaturi. Încerc sa evit motul, din ce am inteles nu este atât de bun, mai multa reclama decât calitat. Oricum e o intreaga discuție legata de ce brand este mai bun.
  9. Am inteles, recomanzi un brand anume? Pe circuit anul asta nu am apucat sa merg, poate la anul. Pai majoritatea timpului caut drumuri virajate și rapide, de exemplu drumu de poiana Brașov....
  10. În manual parca scrie la 5000-6000 ceva de genul nu mai stiu exact, dar am auzit și varianta de schimb la 3000 ca asa ar fii indicat. 10w30 10w40 20w40 20w50 De aceea întreb ca am auzit și varianta de 15W50 schimb la 3000. Ca de 10w40 nu își face treaba cum trebuie din cauza ca este un motor de turații și ca e foarte cald și se cam dilata vara.
  11. Are chiar și manualul original sa stii. Te iert, se vede ca ești habarnist. Asfalt uscat iti doresc, seara frumoasa! Am inteles, iti mulțumesc! Am auzit o gramada de variante și de aceea am zis sa pun o întrebare. Nu cred ca am deranjat pe nimeni... Astept poate ma lămurește cineva cu o sportiva care este soluția cea mai buna.
  12. Salutare, Sunt în dubi mari, motocicleta în cauza Yamaha R6 2003 Pe bord 47 de mii km în realitate probabil pe undeva la 60 plus minus nu știu exact. Am nevoie de un sfat o părere ce ulei sa aleg pentru ea. -Brand -Vâscozitate Ca idee mi sa recomandat sa bag 15w50 vara ca și brand Bardahl. Iar iarna 10w40, acum ea are Bel ray 10w40 asa am luat-o. Dacă puteți sa ma ajutați va rog cu o părere un sfat, vreau sa aleg ce este mai bun.
×
×
  • Creează nouă...