Sari la conținut

BogdaNN1

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

BogdaNN1's Achievements

  1. Rezolvarea mea a fost sa schimb releul,uita-te sa vezi cat incarca la relantiu iar daca incarca sub 13-14V este o problema!
  2. Pai nu trebuie accelerata in procesul de incalzire,asa zice si la manual.Eu plecam cu ea de pe loc si iti dai seama..
  3. Nu,i-am luat eu un capac la radiator cu termomentru
  4. Da,considerand ca plecam direct cu ea si dupa maxim 100 de metri nu mai mergea
  5. Mai nou am aflat ca problema ar fi ca cand pornesti motorul trebuie lasat pana la 37,5 grade sa se incalzeasca si nu trebuie oprit,deoarece motorul este rece si bujia calda,riscand sa se arda bujia.Nu are nicio treaba apa.Din cate am inteles aceasta problema intervine doar la modelele TPI
  6. Am detectat ca problema este cand spal motorul intra apa la bujie si o arde,trebuie sa ai foarte mare grija cand o speli si sa nu dai cu multa apa pe ea.In rest totul ar fi ok,nu stiu daca doar mie imi face asa dar nu mi se pare ok ca daca o speli arde bujia...
  7. o sa-l duc,ma gandeam ca pot rezolva eu acasa dar nu ai ce face la ea pt ca are calculator,multumesc frumos!
  8. A trecut garantia,este doar o luna
  9. Motorul este nou,mai exact Husqvarna TE300I,problema este ca arde foarte repede bujia,la o iesire sa zicem de 5 ore deja mi-a ars o bujie.Am curatat bujia si sa vad daca are ceva urme pe ea,dar nimica.Nu merg foarte tare cu ea,pot spune ca merg foarte incet.Se intampla brusc din mers si de acolo nu mai vrea sa porneasca,doar daca ii pui o bujie noua.Folosesc bujia recomandata NGK IRIDIUM,am mai intrebat niste prieteni si ei mi-au spus ca au schimbat doar 2 bujii la 170 ore,eu schimband 3 pana acum,motorul neavand nici 20 de ore.Nu stiu ce are si nu imi dau seama de la ce,motorul nu este chinuit,se merge frumos cu el ,neavand vreo lovitura sau ceva.Daca puteti sa-mi spuneti de la ce este si cum pot rezolva problema, Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...