Sari la conținut

Xsrr

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Xsrr's Achievements

  1. Din ce am înțeles trebuie service mai des la 2t. Cum nu prea știu mecanica, as prefera sa nu plătesc service după fiecare ieșire.. cam care e diferența la mentenanța între 2t și 4t?
  2. Salutare. Vreau sa ma apuc de enduro, am motor de strada. Ce recomandări de motor îmi puteți face pentru enduro fără experiența in pădure? De asemenea, m am dat putin cu Husqvarna fe 350 și mi se pare destul de înaltă ( ating cu tălpile, dar destul de întins) Se poate coborî din suspensie ca o motocicleta de strada? Știți ceva modele care sunt o idee mai joase? Mulțumesc anticipat.
  3. Salutare. După cum spune și in titlu as fi curios in legătura cu ceva evacuări. Poate ma puteți lămuri și pe mine cu legile din România și cum se procedează. Dețin o Yamaha xsr 700 2022 și as fi curios cum ar trebui sa procedez ca sa i schimb evacuarea. As dori sa fie puțin mai gălăgioasa, dar in același timp sa fie 100% legală. Nu vreau sa am probleme cu rar ul sau alte nebunii. Am văzut mai multe firme, dar nu știu ce ar trebui schimbat ca sa se audă mai tare, doar finala, toată evacuarea etc. In același Timo, ca sa se audă mai tare practic ar depăși dB din carte, care sunt undeva la 89 din ce mi amintesc parca, deci ar trebui schimbată și cartea sau cum se procedează? Dacă puteți sa mi dați niște detalii in ceea ce privește tot procesul as aprecia mult. multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...