Sari la conținut

Daniel XJ600

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Daniel XJ600's Achievements

  1. Cred ca toti am facut ceva gresit o data in viata, meștere . Din Constanta sunt.
  2. Prima data am cautat la hobbymoto Motorai si est adventure, nu am gasit. Am facut comanda prin moto24 unde era pe pe stoc in magazin online, dar am asteptat o saptamana jumate cred. Acum am facut comanda prin automobilus sper sa il primesc in 3 zile lucrătoare cum zic ei. Miercuri am facut comanda, sărim peste Joi si Luni. Miercuri cel tarziu trebuie sa vina.
  3. Lu.V tata ai avut dreptate. Dupa vreo luna de mers pe ea, am facut o prostie, ca na trebe sa imi bag si eu nasu cica sa invat. Pompa de benzina are un ticait enervant si am crezut ca rezolv daca bag vacuumu de la carburatorul 1 la ieșirea de aerisire a rezervorului. Bineînțeles a tras benzina pe acolo, a intrat in ulei. Cred ca am mers vreo 2 min de la peco unde am facut fullu pana acasa. Am golit baia de ulei 15w50, era ca apa, acum astept alt ulei de data asta am gasit 20w50. Pana sa vina uleiu am cateva întrebări: Unde vine furtunul al doilea de la robinet? Vine cumva pe vacuumu de la carburator? Intreb sa nu mai fac vreo prostie. Mecanicu unde am fost ultima oara a anulat cele doua ieșiri vacuum din carburatorul 1 si 2 de la dreapta la stanga. Va multumesc
  4. Pai si daca nu are stanță trece de RAR?
  5. Va multumesc pentru raspuns, eu nu am gasit pe toba nici o stanță. Banuiesc ca trebuie sa cumpar o toba noua? Eneos din cauza transportului s’a mutat un pic poziția tobei, am adus’o din Anglia cu cutii pe langa etc. Mecanicu a pus’o la poziția din pozele următoare.
  6. Salutare, urmeaza sa trec motocicleta prin RAR, inainte de asta am dus’o la un mecanic, super de treaba, care mi’a sugerat sa cumpar un dbkiller sau silencer sau amortizor zgomot etc. Am cautat pe google toate denumirile, dar nu am gasit cu gat intors. Am gasit doar pe un site fruugo dar parca nu prea e de incredere si nu as vrea sa dau 200 de lei pe ceva ce poate nu se potrivește. Întrebarea mea este daca are cineva un dbkiller in CT, de 40-42 mm sa fac o proba sa vad cum intra, dupa care sa imi fac si eu comanda. Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...