Sari la conținut

Yksuuu

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Carnet moto din
    15/06/2008
  • Motocicleta
    Piaggio Beverly 300s hpe

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Yksuuu's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

  1. Salutare, revin cu o intrebare poate stupida dar ma simt cumva fraierit de cei de la ATVrom. Dupa ce am achitat scuterul, am primit factura si mi s a cerut sa achit CIV ul, 400 lei si 500 pt numere rosii si rca, daca vreau sa plec pe el de la showroom. Nimeni nu mi a spus pana in momentul acela despre aceste sume, stiu ca la auto intra in pretul de achizitie CIV ul si nu te obliga nimeni sa ti faci rca la ei pe 1 an. Un manager mi a raspuns pe mail, ca vezi domne, la moto nu se aplica aceleasi reguli ca la auto, ei sunt obligati sa elibereze CIV dar nu sa l dea gratis, apoi mi a atras atentia ca oricum sunt deja in avantaj cu programul rabla, ca ei pierd oricum, ca statul le da banii peste 2 luni la cursul bnr din momentul achizitiei. Vreau sa va intreb si pe voi, pe net n am gasit nimic pertinent, e normal sa achit separat CIV ul eliberat de ei? Va multumesc pt rabdare
  2. 3600e beverly 300s cu rabla Am ramas la beverly 300, am dat avansul! Va multumesc pentru sfaturi, asfalt uscat si zile insorite sa avem!
  3. Chiar azi am fost sa ma uit la atvrom la aprilia srgt200 si beverly 300, inclin spre aprilia fix pt partea cu bordul si farul lipit de ghidon, am vizitat si honda adv350 care imi scotea banii din buzunar azi, dar din pacate nu mai au nimic pe stoc si pana la anul in vara parca e prea mult. Aprilia sau Piaggio, aici sunt
  4. Nu am detinut pana acum nimic pe 2 roti, m am dat cu cateva cand am avut ocazia, imi curg balele si acum cand le vad pe strada. Da, scuterul este solutia rationala, din pacate nu am cu cine sa ma sfatuiesc pe subiectul asta, chiar acum citeam despre service ul ktm si incerc sa gasesc ceva costuri de intretinere, tot citesc ca este scump, ca sunt stricacioase(ktm urile), ma gandeam si la piaggio beverly 300 dar este la acelasi pret/consum cu duke ul 390, ar mai fi piaggio medley 150, dar nici eu nu sunt vreun micut,sunt foarte dezorientat.
  5. Multumesc pt raspuns, voiam oarecum si o confirmare de la cineva mai experimentat, cand i-am intrebat pe baietii din showroom despre diferente, au ridicat din umeri. Ma duc mai hotarat pe Duke, sper sa le pot conduce pe amandoua.
  6. Salutare, nu ma pot hatari intre Ktm 390 Duke si Kawasaki z400, fiabilitate, costuri, specific ca am permisul de 15 ani, am mers cu cateva mobre dar nu am detinut niciuna pana acum si vreau sa o iau noua, e si pasiune la mijloc, o sa fie folosita in oras 90%, ma gandeam si la un scuter de 300cc dar e la acelasi pret cu cele mentionate mai sus. Ma inclin!
×
×
  • Creează nouă...