Sari la conținut

EnduroXT

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Yamaha XT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZZR

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

EnduroXT's Achievements

  1. Care are drum, poate sa treacă și pe aici: Evenimentul ,,Parada motocicletelor cu ataș” ediția a patra 2023, va avea loc în perioada 14-16 Iulie la Complex Albatros Pod 4 Călărași. Organizatoare va fi Asociația pe trei roți în colaborare cu Retromobil Club România (nota mea, aici este vorba de un mic sprijin financiar, sufletul acestei intalniri este Stefan Chirita, si aici ma refer inclusiv la partea financiara) și Primăria Călărași. Parada va avea loc pe data de 15 Iulie cu plecare la ora 11.00 am din Complex Albatros Pod 4, cu oprire în Parcul Dumbrava Participanții la eveniment se vor bucura de două seri cu muzică live susținute de artiști cunoscuți și îndrăgiți. Pe parcursul desfășurării evenimentului participanții vor avea parte de bere rece, mititei și fleică de porc la grătar (vineri seara), ciorbă de pește-storceag (sâmbătă după paradă), scrumbie si aripioare de pui la grătar (sâmbătă seara). Participanții care vor veni la întrunire cu motociclete cu ataș vor achita 50 lei pentru ei și membri familiei lor (este de dorit ca participanții sa detina / piloteze motociclete cu ataș). Participanții care nu se încadreaza în tematica întalnirii vor achita 130 lei bărbați și 50 lei femeile. Banii se vor colecta în schimbul unor brățări. Cazarea cu cortul va fi gratuită iar în incinta Complexului cu rezervare prealabilă la recepție , tel 0721908413. Vă mulțumim și vă așteptăm!
  2. 14-16 Iulie 2023 Intrunire motociclete cu ataș la Complexul Albatros Călărași.
  3. Super, daca o sa te vad, oricum o sa te salut. Am si eu un amic foarte bun cu un yamaha xt ca al meu, dar din pacate, in perioada asta are o problema la motor, asa ca eu cred ca plec in jur de ora 7-8 singurel si in ritmul meu, tot pe traseul tau, ca l-am facut si anii trecuti si mi-a placut. Ca noutate, vad ca s-a intreptat vremea si acum arata ca o sa fie frumos si duminică, dar o sa vedem. In rest, bafta si asfalt uscat! PS: pe vremuri era lumea mult mai activa pe acest forum, dar cred ca s-au mutat aproape toti pe Facebook, ca vad ca aici e cam liniste acum...
  4. ENEOS, la cat pleci? ca parca as merge cu tine pe partea aia... Sau GoodKat, tu pe ce drum ai vrea sa mergi si pe la ce ora ai vrea sa pleci? Apropo, nu vreau sa ma combin cu nimeni, dar am văzut ca aici este cel mai vizionat post si am incercat sa gasesc companie de drum. Cazare, eu am gasit pe Booking in Jupiter la Hotel Cometa (nu mai cunosc regulile, dar sper sa nu fac reclama pe aici). Stau doar o zi, vreau sa ma intorc sambata dupa parada moto, ca vad pe vreme ca poate o sa ploua duminică si nu mai vreau sa ma ud. Va rog, care sunteti hotarati, dați detalii la cat plecati si pe unde, ca sa vada lumea si sa se decida pana joi seara.
  5. Super, bafta! Pana la urma si eu cred ca plec vineri dimineața pe partea din est, dar nu pe A2, ci paralel, pe drumul vechi spre mare, iar la un moment dat o sa trec podul pe unde vine si A2.
  6. Asta este. Probabil locatia este intre statiuni. Dar este langa Mangalia in Saturn, nu Mamaia, cel putin anil asta: 9 iunie – 11 iunie, Seawolves Bike Fest. Eveniment organizat de Seawolves MC. Locatia: Pe plaja Recif din Saturn. Cateva cuvinte: „Vor exista si zona de campare la cort si zona de parcare moto precum si oferte speciale pentru participanti cu cazare convenabila in imediata apropiere a locatiei.” Avem si un info cu toate intrunirile moto tot de pe acest forum aici: Asa ca... asfalt uscat!!!!
  7. Salutare la toata lumea. Nu merge nimeni la mare weekendul asta? Este parca o intrunire moto la Saturn. Dar nu pe A2, ca eu am enduro și nu pot cu viteza peste 120, dar putem face un traseu super prin sud, pe lângă Dunăre, trecem cu bacul și ajungem pe litoral mai jos de Mangalia. Ce ziceți?
×
×
  • Creează nouă...