Jump to content

Flower-Power

Super Membra
 • Posts

  2,789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

6 Followers

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  09 Mai 2018
 • Motocicleta
  SV650 , DOB -2005
 • Numar Moto
  La locul lui
 • Club
  Just chill, relax...

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Una singură, mă mulțumește
 • Interests
  Fără interese , complet dezinteresată.

Recent Profile Visitors

23,326 profile views

Flower-Power's Achievements

 1. Sunt bine, mulțumesc.. Nu e motiv de îngrijorare.. legat de ce zice Nguyen nu ai înțeles nici pana acum ca nu ma iau la întrecere cu cineva, fiecare merge cu ce vrea și cum vrea, când vrea. Legat de ce a postat mojave ,jos pălăria! Scuterul este un mijloc foarte comod de deplasare, am văzut asta când am închiriat în Grecia. Numai ție @Nguyenți se pare că ar fi o rușine sa mergi pe scuter, mie nu.
 2. Daca era vara erai fericitul câștigător al unei ture relaxante cu moto.
 3. sa va vad la matematică...Afla cel mai mic număr natural de sase cifre diferite, mai mare decât cel mai mare număr natural de sase cifre cu cifra sutelor de mii 5.
 4. Vai cât costă mănușile...nu zic,arată bine. La degete au protecție?
 5. Am inghetat un pic dar asta pentru că Jeans și pentru ca ciorapi pana la glezne. Am regretat ca nu mi-am luat un colant pe dedesubt. A și am avut un polar pe sub geaca dar mi se părea ca degeaba. Îmi intrase frigul în oase. Next time...sper sa mai fie pe anul ăsta, soare și căldură sa fie. O sa anunț dacă e și aici și acolo.
 6. Ne-am strâns de pe fb ,pe aici e liniște și pace. Puțin cam friguț pentru gusturile mele dar dacă as fi fost mai bine îmbrăcată ar fi fost perfect. În Sinaia aglomerat dar suportabil..
 7. Nu am postat pe anul ăsta aici dar mă gândesc să o fac acum. Dacă sunt doritori pentru o plimbare scurtă spre Sinaia va astept mâine la ora 11 la Petrom Miorița..ca să va starnesc interesul https://www.observatorulph.ro/administratie/2621675-programul-festivalului-forever-de-la-sinaia?amp Dacă doriți, va aștept numai să îmi confirmați aici ca să știu cu cine îmi dau întâlnire.
 8. Nu sunt atât de curioasa ,XaeL, nu te deranja.
 9. Honey, tocmai am declarat ca nu am o părere în sensul ăsta. Întrebam sufletul lui John ca pare ca știe el mai multe și ma gândeam ca știe asta pentru că v-ati dus la toaleta impreuna ..de aici concluzia lui ca vrei sa compensezi pe anumite paliere..hai să ne relaxam.. important este să nu se plângă de nimic nevasta, nu noi aici pe forum..de aici concluzia lui ca vrei sa compensezi pe anumite paliere..hai să ne relaxam.. important este să nu se plângă de nimic nevasta, nu noi aici pe forum..
 10. pentru pisică. Nu știam ca ai o mâță motociclistă. Pisici roz ati avut? Ca eu am..asta pentru că au întrat în oxid de fier.. De altfel ei sunt albi..dacă dorește vreun iubitor de pisici sa le înfieze ,spuneti-mi.
 11. Nu, doamne ferește. Nu pot contrazice sau afirma acest lucru. De aici și întrebarea mea..ce vrei, curiozitatea..
 12. Nu puteam sa ratez azi un martini ! La mulți ani, @misionaru!
 13. mergi la sigur? Adică ti-a arătat concret? Sau presupui.. Ma gândesc ca la întrunirea tastaturiștilor v-ati dus la toaleta impreuna sa va pudrati nasurile..
×
×
 • Create New...