Sari la conținut

Flower-Power

Super Membra
 • Număr conținut

  1.172
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Flower-Power

 • Rang
  Incepatoare

Profil

 • Sex
  Female
 • Locatie
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  Exista
 • Motocicleta
  nu am
 • Numar Moto
  Necunoscut
 • Club
  Clubul meu personal

Informații profil

 • Motociclete detinute
  De jucărie, de inchiriat..

Vizitatori Recenți Profil

3.035 citiri profil
 1. Flower-Power

  Prioritate/Ordine de trecere

  Nu mai am spațiu și timp. Spațiu în telefon de altele si cu timpul, mai greu..nu am drum pe acolo și nu îmi fac unul pentru tine. Salutari!
 2. Flower-Power

  Angajez asistentă personală

  Dacă am greșit , ei bine, nu sunt singura. Petrica pune poze cu mancarea gatita, are alt dialog in prezent. Salutari tie si mai sus numitului! Omul cat traieste, invata. Unii mai greu, altii deloc dar stii cum e, fiecare are un tempo.
 3. Flower-Power

  Prioritate/Ordine de trecere

  Da. Stateam in spate, e ok asa?
 4. Flower-Power

  Intalnire motociclisti de tastatura

  Da, corect. Please disregard.
 5. Flower-Power

  Caut argat , Olanda

  Tu ai afirmat. Treaba cu prietenele era in urma discutiei avute in privat cu tine cand ti- am zis ca vom ramane prietene dar d-alea care nu isi vorbesc! Ne batem in săbii, ciocolata sau frișca?
 6. Flower-Power

  Caut argat , Olanda

  Te-au ținut ai tăi la creșa și ai fost privată de afecțiune.. ai zis si mai sus asta ,dar sincer, nimeni nu poate schimba trecutul.
 7. Flower-Power

  Angajez asistentă personală

  Hai sa fie topic amuzant, îmi aduc contribuția. Asta e varianta 50shadesofgrey romanian version doar că eu citesc și rescriu clauzele contractuale si in plus, stabilesc bugetul. Dacă te simți in stare sa dai interviu cu mine, spune-mi. Eu am chestionarele mele, verific pulsul , urmaresc body language, să te pregătesc un pic. Tu ai undeva la 55 sau peste, probabil copii din casnicia anterioară, copii care își doresc moștenire iar o posibilă varianta feminină trebuie sa aibe în vedere clar ce își doreste de la tine. esti sigur ca mai poti? Eu zic să nu disperi, sigur se va gasi una fragedă și fară prea multe perspective care sa te mulțumeasca măcar parțial. Acum depinde cât o mulțumești și tu. Succes!
 8. Flower-Power

  Caut argat , Olanda

  Draga mea Beatrice, oamenii cereau citate nu doreau sa vorbesti despre tine. Totusi, eu despre tine am auzit ca ai ochi frumosi, dar doar atat. Și tind sa cred ca aveau dreptate. Conversația cu tine o să o opresc indiferent de ce vei spune tu, asta ca sa fim prietene așa cum am stabilit!
 9. Flower-Power

  Prioritate/Ordine de trecere

  @XaeL mă bazez pe tine că îi arăți bucureștiul în zona respectivă. Dacă nu și nu, o sa trec eu pe-acolo să filmez. În zona respectivă...stiu, nu e relevant 20190104_204532.mp4
 10. Nu...daca m-as da cu motoare adecvate terenului respectiv.
 11. Flower-Power

  Prioritate/Ordine de trecere

  Rosu schimbă direcția respectiv banda, în consecința trebuie sa se asigure ca e pisibil. Pe de alta parte este pe o banda "superioara" si are mai multe drepturi ,trebuie sa caut asta in legislație, presimt, iar celălalt ar trebui sa îi permită dar e discutabil, in caz de accident ar fi culpă comună.
×