Sari la conținut

enopul

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2023
  • Motocicleta
    Yamaha X Max 125
  • Numar Moto
    B77HCK

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

enopul's Achievements

  1. I-am facut si prima revizie. Doar 340 lei . Am mers si cu pasager in oras. 125 cc pt oras este suficient, nu ai nevoie de mai mult, chiar si cu pasager este super ok. Totusi, in mai vine un 300 2024, echipat cu cutie si parbriz de la Givi, vreau sa merg si mai departe de Bucuresti. Am comandat si termoscutul+manusile pe original, era reducere 15% si era pacat. In toamna vand 125-ul
  2. Nu mergi in oras, tracer 7 . Btw, de banii de pe forza 750 iei un tracer 9gt in stare ffff buna. Asta pt ca ai zis ca nu prea mergi in oras.
  3. Eu personal am trecut prin aceleasi "trairi" ca tine, permis, 125....tracer7....si in final am ales forza 750 black...care tot in iunie vine.
  4. Parerea me e ca black 2024 da cel mai bine Dar strict intre cele 2, in realitate albastru da mai bine, in poze rosu. Rosu ala nu e chiar rosu ala frumos, e asa bon bon
  5. Motoboom are ceva ciudat legat de Honda cel putin, la programul rabla nu participa cu Honda, au la vanzare modele ce nu le vezi la ceilalti dealeri si nici nu apar in lista dealeri Honda. Cumva e ciudat si ca ti au dat banii inapoi pt ca un dealer oficial nu o facea .
  6. Inedita experienta. Ai aflat ulterior ce se intamplase?
  7. M am uitat dar cum nu am ganduri de off road am zis ca nu e cazul. Plecasem pt Kymco Ak550 de acasa dar la fata locului mi s a parut foarte mare desi pe hartie are dimensiuni identice cu Forza....pozitia de condus plasata mai in spate iti lasa impresia ca e mai mare . Negru 2024 la forza e fain asa ca alegerea in cazul meu a venit natural
  8. Povestea are cumva si o continuare, am comandat o Honda Forza 750 Black Editon 2024 ca sa imbin si oras si drum lung intr-un singur agregat.
  9. Salut, Am fost sa vad Kymco si cumva mi s a parut imens fata de Forza desi pe hartie e 2 cm mai lung si 5mm mai lat...totusi mi s a parut imens. Cred ca pozitia de condus e mai in spate . In concluzie am comandat Forza 750 Black Edition , imi vine in iunie Asfalt uscat !
  10. Am adus agregatul acasa, fiind in rodaj, nu pot spune decat ca e comfortabil. Desi are saua la 800 si eu am 1.78, nu pot pune talpa jos, e scaunul lat. Franele sunt foarte ok, cel putin la 50 km H,. Clar merge unul de 300 cc dar cel mai probabil ii voi lua o sora motorcicleta pt plecari afara.
  11. Da, Tracer 7 e in lista mea si desi il gasisem la un pret bun rau, varianta gt la 9500 euro, azi mi au zis ca baiatul de la online a uitat sa modifice pretul....corect este 10400. Ca sa fiu si mai clar, pana am vb cu dealerul respectiv telefonic , pretul afisat era 9400, imediat dupa discutie, au modificat si mi aubtrimis oferta pe mail cu 10400 pe motivul explocat mai sus. Asa o fi dar na, cam subtire scuza.
  12. Exact sunt multe variabile in discutia asta. Este si ea implicata in proces nu ai cum altfel. Eu cred ca nu vor fi ture lungi de mii de km, vor fi 90% din ele de 2 zile. Am inceput sa fac tabele cu plusuri, minusuri, costuri vedem intr o sapt , doua.... ce iese castigator.
  13. Naked iese din discutie oricat mi ar placea. Costurile totale ma duc spre un all in...forza 750 sau kimco ak550, costurile sunt similare, dotarile cu plusuri si minusuri la fiecare
×
×
  • Creează nouă...