Sari la conținut

M!ha!

Membru
 • Număr conținut

  71
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre M!ha!

 • Rang
  Incepator

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti
 1. Când ai înmatriculat-o în România?
 2. M!ha!

  Ce motor sa NU cumperi

  A fost a unui batranel. Mergea cu ea la farmacie.
 3. Odata ajuns in situatia aia la cum a tras ala de volan clar nu mai era nimic de facut. Nu ti-a mai dat nici-o sansa.
 4. Bine ca ai scapat cat de cat ok. Daca am fost prea vehement/ agresiv in explicatii sau a evidentia lucrurile observate de mine te rog sa ma ierti. Nu o lua personal. Lucrez cu mine sa corectez asta. Multumim ca ai impartasit cu noi intamplarea.
 5. Eu nu trec printre masini aflate in miscare asa cum se intampla la secunda 3 ! Ma strecor numai si numai daca sunt oprite complet ( in coloana la semafor). Insa fiecare face cum crede. Pietonii erau invizibili ascunsi de Honda. Semnul ala de trecere de pietoni cocotat sus pe stalp era invizibil ? Faptul ca franase, apoi incetinise nu este nici un semn ca vroia sa opreasca la trecerea de pietoni ?
 6. @Just_John, Ce am invatat eu din accidentul tau. In filmarea mai lunga se vede ca faci 2 lucruri care in descriere ai spus ca nu le-ai facut. 1. filtering printre 2 masini in miscare ( secunda 3) 2 te deplasai mai repede ca traficul . Ai trecut pe langa Honda albastra cu dublu vitezei ei. Cel mai grav si cauza accidentului este ca Honda incetinise sa dea prioritate batranei cu copilul aflati deja pe trecerea de pietoni. Pe tine te-a durut in bascheti de ei. Se vede in secunda 3-4. Pe filmare nu se mai vede insa sigur atat Honda cat si duba alba s-au oprit la trecerea de pietoni. Cel cu BMW-ul vazand asta a schimbat banda. Tu l-ai surprins sarind dintre masinile care el le stia oprite. https://www.youtube.com/watch?v=ePqbkfExQcw
 7. M!ha!

  Persoana de 69 ani accident pe Iriceanu.

  Nu o sa raspunda nimeni vreodata pentru ca Garcea are grija sa adauge in fiecare raport - " neadaptarea vitezei la conditiile de drum".
 8. M!ha!

  Persoana de 69 ani accident pe Iriceanu.

  Incompetenta la tot pasul ! Incompetenta unora te baga in spital , iar in spital incompetenta altora te baga in groapa.
 9. M!ha!

  Grupul posesorilor de Yamaha X Max

  Ma bucur din plin. Pana sa o bag la iernat am stat numai pe ea. Nu m-am mai urcat in masina. As fi vrut cu ABS ,am cautat vreo 2 luni si nu am gasit. Am luat in final fara . Este 2006.
 10. M!ha!

  Moto E

  Dacă la mașini viitorul a început sa pacane, la moto viitorul bâzâie.
 11. M!ha!

  Recomandare pick-up pentru moto

  Poti face la orice pickup care iti place un sistem sa o ridici cu roata din fata pe plafonul cabinei. Dar de ce un pick up si nu un van ?
 12. M!ha!

  Accident mortal Cheile Bicazului - copil de 17 ani

  Am dat cate un UP la fiecare la care am putut ca sa compensez minusurire trimise la rand cu multa ura de către colegul nostru.
 13. M!ha!

  Accident mortal Cheile Bicazului - copil de 17 ani

  Rubrica asta exista trista ca sa tragem invataminte. Daca este posibil concluzii nu contuzii. Ce evident din acest caz. 1. Si in motociclism si in viata tovarasii nepotriviti, iti pot aduce necazuri. Cand esti incepator cu un 125 categoric nu ai ce cauta in road trip-uri cu Hornet si gsxr de 1000. Cand eram un pusti mic si mucos , aia mari cand se duceau sa faca prostii imi futeau un sut cuur si ma lasau acasa. 2. 500 km intr-o zi de toamna tarzie, calare pe un 125cc la 17 ani, pe un traseu nu usor, dupa o alta zi plina de plimbare chiar este foarte mult . Motorbaic precizeaza in filmulet intre 3:00 si 03:12 " ca asta nu este relevant" !! Aia plimbare nu este. Se numeste alergat ca hotii de cai. Poate ca tovarasii nu au vreo vina morala chiar in momentul accidentului , insa cand unul care isi spune Baronu cu GSXR de 1000 filmeaza la 200km/h cum pierde in oglinzi un copil pe 125cc ar trebui sa trezeasca ceva mustrari de constiinta si mai multa atentie cu urmatorul care-l ia la plimbare.
 14. M!ha!

  Accident mortal Cheile Bicazului - copil de 17 ani

  Macar iese cu tine , nu cu altii alesi gresit.
×