Sari la conținut

myk3y

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de myk3y

  1. Azi e o zi mare ptr mine! Mi-am delimitat scooterul shi prinde 90... uite cateva poze cu el, peste cateva zile va promit ca mai pun poze
  2. myk3y

    FAN CLUB Peugeot

    toba e originala. apropo, mi-am mai pus 2 neoane.
  3. myk3y

    Delimitari

    da stii locul limitatorului la variator?
  4. myk3y

    Top10

    peugeot pt ca le tunezi ushor shi marfa!!!1
  5. myk3y

    Delimitari

    Am deschis acest topic pt toti scuteristii fara limita de viteza! Si ca sa incep tot eu, una din limitarile principale este la toba. Este o teava care e sudata de teava principala langa iesirea din blocul motor, care trebuie taiata shi sudata la baza. Dupa c ai facut asta, incearca sa ii dai catalizatorul jos. cu toate astea o sa prinzi cu 10-15 km/h mai multi. (asa e la peugeot. la celelalte nu ma prea pricep)
  6. myk3y

    FAN CLUB Peugeot

    pana la urma cum delimitez pt ca un tovarash de al meu kre sta langa mine si-a luat unu ca al meu, shi vrea sa-l delimitaeze. vreau shi yo o poza ceva pls!!! (mi-am zgariat rau aparatoarea din fata shi am dat-o jos am pus shi o poza cu sist. de franare p fatza...
  7. dc nu facem o intalnire in baneasa la jolie ville in parcarea din fata??
  8. myk3y

    FAN CLUB Peugeot

    e pe langa roata spate, pe bratzul ala yo mi-am schimbat transmisia shi ambreiaju shi prind vreo 60-70 cu ea, da de unde il delimitez? inafara de toba k acolo stiu. PLS!!!(poate prind mai mult ) yo mi-am schimbat transmisia shi ambreiaju shi prind vreo 60-70 cu ea, da de unde il delimitez? inafara de toba k acolo stiu. PLS!!!(poate prind mai mult biggrinbounce2.gif ) zi-mi shi mie cum sa-l delimitez pe al meuPLS!!!!
  9. myk3y

    FAN CLUB Peugeot

    yo am un speedfight 2, pot sa zic ca e bine tunat. am pus poe el lumini albastre langa faruri, neon dedesubt, spoiler si aparatoare pe fata din carbon, ambreiaj si transmisie finala total schimbate. dar vreau sa gasesc viniluri neaparat!!!!!! yo am un speedfight 2, pot sa zic ca e bine tunat. am pus poe el lumini albastre langa faruri, neon dedesubt, spoiler si aparatoare pe fata din carbon, ambreiaj si transmisie finala total schimbate. dar vreau sa gasesc viniluri neaparat!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...