Sari la conținut

sami310r

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sami310r's Achievements

  1. Mersi mult, chiar nu vreau sa am probleme cu rar ul si cred ca voi astepta sa investesc intr o toba mai buna
  2. Pe site este specificata ca este omologare pentru UE, ma gandeam la gpr pentru ca au optiuni de 2 3 ori mai ieftine ca alte marci, asa puteam sa mi iau direct un mivv sau chiar o akra daca imi permiteam(dar sa dau 1000€ pe o akra sau sa dau 400€ pe un gpr aleg un gpr bineinteles)
  3. Salut, si a cumparat cineva de aici o toba de pe gpr uk? Am vazut ca au tobe foarte frumoase si omologate la preturi foarte mici fata de alte branduri(2000 lei full system cu catalizator inclus). Toba mea este zgariata destul de urat si m am gandit sa mi o schimb cu ceva mai frumos care sa sune si mai bine dar nu vreau sa am probleme cu politia/rar/ctt. Faza e ca imi pare sa fie prea bun ca sa fie adevarat desi tobele gpr sunt folosite in moto3 si am mai vazut alti oameni pe care le folosesc. Orice informatie e de ajutor. Multumesc!
  4. Salut, sunt curios daca pot avea probleme cu politia, RAR ul, CTT ul sau ITP ul daca am oglinzi pe capat de ghidon neomologate? Sunt absolut necesare sa fie e-marked/approved? Exemplu atasat
×
×
  • Creează nouă...