Sari la conținut

Transilvanu

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Transilvanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

  1. Merci, băieți. Mi s-a făcut un pic de lumină. Mai am o întrebare: ce anume trebuie urmărit la o cască ca să îți dai seama dacă e de calitate sau e nașpet? În afară de cum stă pe cap.
  2. Am văzut că topicul e mai vechi și nu mă prea așteptam să mai intervină cineva. Chestia "x5HihBOCADI" nu îmi spune nimic. Am dedus că ar fi fost un filmuleț util dar, poate nu știu eu să îl accesez, nu am văzut nimic. Dacă mă poți îndruma ar fi o chestie. Noi ăștia mai bătrâni ne mai împiedicăm în tehnica actuală. Mai concret, încerc să mă orientez pentru un echipament, dar nu de iarnă. Nu low cost dar nici avion. Presupun că ce s-a postat pe paginile anterioare nu e neaparat și de actualitate. O cască m-ar interesa în zona 8-900 lei în care să pot purta și ochelari. La pantaloni și geacă aș fi curios ce diferențe sunt în ceea ce privește comoditatea și ventilația între piele și textil. Ca aspect, clar îmi place mai mult pielea, dar țin mai mult la partea cealaltă. Cu bocancii și mănușile sunt în regulă. Mulțumesc.
  3. Mulțumesc. Da, se confirmă, de miștocari nu ducem lipsă. Cum intri într-un grup, cum dai de ei. Cumva răspunsul tău atât de respectuos are legătură cu topicul? Nu te osteni să îmi răspunzi. Chiar nu mă interesează ce ai de spus.
  4. S-a mai întâmplat ceva de atunci?
  5. Am citit mai multe pagini din acest topic, dar nu mă simt mai informat. Multe întrebări, prea puține răspunsuri clare. În schimb, ca și pe alte grupuri de discuții, tot felul de ironii și răutăți. Rog veteranii să fie mai la subiect și mai cu răbdare cu neștiutorii, că de-aia au postat aici, ca să învețe. Mulțumesc.
×
×
  • Creează nouă...