Jump to content

Asociatia Motociclistilor

EX+
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Asociatia Motociclistilor

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.asociatiamotociclistilor.ro

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  AMR
 • Numar Moto
  AMR
 • Club
  AMR
 1. Asociatia Motociclistilor din Romania organizeaza in data de 12 aprilie 2008 un mars moto in Capitala, ce simbolizeaza startul campaniei "Exista si motociclisti in trafic". Cu ajutor din partea BPR, al agentiei Mercury 360, si al CNA avem deja un spot gata de a fi difuzat la TV si aprobarea pentru aceasta campanie sociala. Adunarea se va face incepand de la ora 9 in Piata Constitutiei iar plecarea va avea loc la 10. Traseul va fi: Piata Constitutiei, Piata Unirii, Universitatii, Romana, Victoriei, Charles De Gaulle si Arcul de Triumf. Se va circula in trafic, cu viteza redusa si se vor respecta toate regulile de circulatie, insemnand si respectarea culorii semafoarelor. S-a ales aceasta varianta de deplasare deoarece campania se refera la motociclistii care sunt prezenti in trafic si este o strategie care, speram, va avea un efect pozitiv. Ne bucuram de sprijinul total al autoritatilor si ne dorim sa nu existe nici un eveniment neplacut pentru care am fi 100% raspunzatori. Participantii care vor ambala sau claxona excesiv motoarele, care vor merge pe o roata si care nu vor respecta legislatia rutiera si conditiile de deplasare vor fi exclusi din cadrul marsului si vor risca amenzi. Va rog tineti minte ca marsul are rolul de a ajuta aceasta campanie, pe care ne straduim din rasputeri s-o lansam, iar spectacole in trafic nu ne-ar ajuta prea mult la imagine… Din acelasi motiv, va rugam sa nu veniti cu numere indoite, lipsa sau rupte ori cu motoare neinmatriculate sau cu ITP-ul ori RCA-ul expirate.
 2. Pe 25.10.2007 actiunea s-a desfasurat la Colegiul National Sfantu Sava. --- Mesaj completat în 09 Nov 2007 14:15 ------------- Poze de la intalnirea care a avut loc in 08.11.2007 la Colegiul National "I. L. Caragiale".
 3. Dupa participarea in calitate de organizator la Mitingul din 20.09.2007, Asociatia Motociclistilor din Romania (AMR) a continuat seria actiunilor pentru imbunatatirea sigurantei in trafic. Astfel, vineri 05.10.2007 s-a organizat impreuna cu reprezentanti ai Politiei Rutiere o vizita la Liceul Teoretic "Stefan Odobleja" din Bucuresti. Dintre subiectele abordate: necesitatea folosirii pemanente a echipamentului de protectie, purtarea castilor atat de canducator cat si de pasager, obtinerea permiselor de conducere, respectarea limitei de putere in primii doi ani de carnet. Actiunea a fost filmata de National TV, imaginile urmand a fi difuzate luni 08.10.2007, ora 20:00, in cadrul emisiunii lui Sorin Ovidiu Balan.
×
×
 • Create New...