Sari la conținut

Zeeek912

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2022 (A1)

Vizitatori Recenți Profil

21 citiri profil

Zeeek912's Achievements

  1. Prima parte pica din start. Inceputul este corect: Da, in certificatul din afara scrie “Limitata la X kw din X kw”, insa in tara nu se mai precizeaza limitarea, ci se trece direct la puterea initiala (am prieteni care au facut asta si am vazut cu ochii mei cum scrie la 636 ca are puterea 35kw). Acum din a doua parte mi a aparut o noua curiozitate: Bun, cei de la CTT in trafic pot cauta in baza de date motociclita si pot sa dovedeasca, dar cei de la rutiera au posibilitatea de a cauta in baza de date?
  2. Daca motocicleta vine limitata din afara, cei de la rar nu trec “Limitata la 35 kw din X kw”, ei vor trece cei 35 kw la puterea initiala. Eu sunt curios daca mai apoi in trafic se poate demonstra faptul ca ea nu are 35 kw din fabrica.
  3. Doresc sa imi cumpar un Kawasaki 636 2004 sau un CBR600R la A2, ambele avand peste 70kw de fabrica. Ideea este urmatoarea: Motocicleta o aduc in tara deja limitata si o imatriculez, cei de la rar trecandu-mi puterea initiala 35kw(sau 25kw in functie de caz) Acum intrebarea este: "Au cum sa isi dea seama cei de la CTT in trafic de faptul ca motocicleta nu are puterea reala cea din talon?"
×
×
  • Creează nouă...