Sari la conținut

Fludor

Membru
  • Număr conținut

    284
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Xj Diversion 600, Suzuki GSF 600 Bandit, Honda CBR 600 F3

Vizitatori Recenți Profil

630 citiri profil

Fludor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Daca crezi ca ma intereseaza parerea ta te inseli, nu te mai baga in seama si ai grija de problemele tale, nu ti-am cerut parerea ta care oricum nu conteaza. Numai bine!
  2. Imi pare rau dar nu ai facut aceasta precizare niciodata, acum nu mai conteaza, am sa rezolv problema in alta parte, "mersi de sfat". Cat despre varianta cu "stunt" poti sa-ti dai singur raspunsul daca te uiti la motocicleta lui cata si cat a fost data ea pe o roata, plus a lovit 3 masini dar asta e o alta poveste si intram intr-o polemica aiurea, chiar nu vreau sa ma dezgrop mortii din serviceul tau, puteai sa te opresti la cele 2 precizari, era ok. Bafta!
  3. Am si eu o mica problema, probabil cea mai mica problema dupa cum m-am obijnuit sa-mi spui mereu, imi curge semeringul de la telescopul stang. Acum avand in vedere ca a trecut putin peste jumatate de an de cand l-ai schimbat si nici nu am facut mai mult de 3000 km poate imi explici si mie de ce am platit pentru o operatie mecanica si am primit ceva prost calitativ.
  4. daca aveti tatuaje mai vechi de 6-7 luni se poate dona.
  5. pentru cei care nu au mai donat, se pot documenta aici http://www.doneazasange.ro/cine_poate_dona.html si http://www.doneazasange.ro/donatori.html
  6. eu nu comparam motociclistii din bucuresti cu cei din budapesta sau viena, comparam soferi in general din capitala noastra si alte capitale din jurul nostru. sincer in ultimul timp am observat o schimbare in bine la soferi nostri, mai putin nervosi, mai atenti in oglinzi, parca incepem sa ne luminam usor usor... cat despre cum este la istambul nu stiu cum este ca nu am ajuns pana acolo, dar am auzit ca in turcia e mai haos decat la noi...
  7. la care din accidente te referi tu aici? Mesaj completat nu compara orice alta capitala din eu cu bucurestiul, este o diferenta foarte mare intre ce este in bucuresti si viena, budapesta sau oricare alta capitala...este HAOS.
  8. mda, accidentul de care zici tu este cel in care am fost eu implicat, si nu am decat cateva vanatai, deci e de bine. accidentul a constat in neacordarea de prioritate a soferului de taxi care era parcat in statia de autobuz si vroia sa intoarca si sa mearga spre obor, iar in graba lui nu s-a mai uitat in stanga sa ma vada ca vin.
  9. Nu am primit nici un mesaj de la tine, lasa ca ne auzim la telefon. Asfalt uscat
  10. nu exista amatori pentru o plimbare mai lunga??
  11. Eu plec spre Paris pe 12 mai si ma gandeam la traseul urmator: Bucuresti - Arad - Viena - Mannheim - Paris. Eu am sa raman in Paris cam 1 sapt dupa care vreau la intoarcere sa trecem prin Venetia Daca are cineva alta varianta mai buna astept. Deci cine vrea sa se bage la plimbarea aceasta este bine primit.
  12. Da eu ma mai dau inca cu cbr-ul. Am si eu o problema, la telescopul drept intre semeringul de ulei si cel de praf am descoperit ca e tubul cromat lovit, nu foarte tare dar cat sa scape ulei. Am tot cautat tubul sh pe ebay dar nu am gasit nimic nimic. Intrebarea mea este: Se potriveste la furca de f3 orice alt tub cromat de la alt model de motor?
  13. mda, clar nu este realitatea care ne priveste pe noi motociclistii, e vorba de realitatea lui ponta cu sms-ul lui care l-a inebunit si a celorlalti care abereaza si mananca cacao, ca altceva nu poate face un politician. mi-e sila de ce vad la tv
×
×
  • Creează nouă...