Sari la conținut

Alin2002

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alin2002

  1. da,ms, astea le-am vazut si eu,dar ma gandeam k poate sunt pe aiici care au pe rosu.ms oricum
  2. Chiar are cineva aprilia rs 125 model '06 pe rosu?daca da,datzi si voi niste poze
  3. mda....ms Apropo.....Care este culoarea voastra preferata pt aprilia?inspecial la modelul '06
  4. Ms mult! da cam in cate ture sta la 120-130?Tu ai tot rs nu?ce parere tziai format despre el>? Nu ai un filmuletz ceva cu el?Cel mai nasol e ca se aude motoru ca un cacao...eu am vb cu ala de la magazinul de unde cumpar si o zis ca daca vreau imi pot cumpara o toba care sa se auda total diferit.Si cica mai sunt si mai multe metode pt a se auzi altfel.Tu stii ceva?
  5. am avut si eu un Daelim vt 125 custom,cromat tot..superb!Intradevar super confortabil,super sound,14 cai,si mergea 120.Problema e ca mi-a fost furat acum vreo 2 luni,impreuna cu un peugeot elyseo 50cmc:((! Iar acum astept si eu inca vreo 3 sapt pana sa imi achizitionez un rs 125. PS:apropo,daca auziti ceva VA ROG ANUNTATI-MA...NR de inmatriculare(logic ca la dat jos) BT-22-ALN O sa caut prin calc niste poze sa vad daca mai am cu ea!
  6. Salut tuturor!Sunt pe cale sa imi achizitzionez o aprilia rs 125 2006..mai am de asteptat vre-o 3 sapt .....si as vrea cateva sugestii despre motor. Din cate am citit am inteles ca nu e prea fiabila...banuiesc ca asta daca o forjezi!Viteza maxima chiar daca e pe undeva intre 160-180...nu prea conteaza ca oricum..sa fim seriosi dupa cat timp se caleaza daca o tzii in viteza asta.Sunt curios in privinta racirii(mai ales vara la temperaturi ridicate)...fiind un motor in 2T e cam nasol cu racirea(la majoritatea motoarelor).Rs cum se comporta in privinta asta? Cati dintre voi aveti modelul 06/07? Eu mi-am comandat pe rosu..desi e cam greu de decis:(!
  7. VREAU SA IMI IAU SI EU O MOTOCICLETA D 125...SI NUSH PT CARE SA OBTEZ!!!KRE MA AJUTA SI P MINE?
×
×
  • Creează nouă...