Sari la conținut

1966carpati

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    MS

1966carpati's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. cat ceri pe bicicleta triumph?
  2. am eu o gramada de sticle de far NOS. suna-ma la 0745181138 sambata.
  3. am aceste sticle de far, toate sunt noi si de vanzare. daca va intereseaza vreuna, fac poze individuale. am sa le masor si diametrul. detalii pe pm, va rog. nu am timp sa intru pe forum.
  4. se vinde urmatorul rezervor. nu stiu pretul unui astfel de rezervor. poate ma ajutati voi. e in stare foarte buna.
  5. pana la urma ai luat motoreta? daca da, pune poze cu ea. daca e din 61, ar trebui sa fie cu sa de o singura persoana. am si eu unul asa.
  6. cs 99 big, carpatiul din pozele puse de tine e al meu.
  7. fain. pune te rog poze cu mobra. ce model e? ce an?
  8. am eu un carburator de carpati de vanzare. de asemenea, am un motor complet care imi e in plus. pana acum am 4 motorete carpati, 3 super si unul simplu, toate functionale am sa postez si poze cu ele in curand.
  9. bachus, contacteaza-ma si te duc la un nene care are un simson sr2 desfacut, in sighisoara. motoreta e facubila. are motor, are cadru, furca, tablele de la motor si ceva roti. rotile de sr2 sunt cam la fel cu cele de carpati primul model, cel facut in 62-63, cu un singur loc. cred ca l-ai putea lua destul de ieftin, de ordinul catorva sute de lei, nicidecum 3600 lei. totusi , e un simson sr2, nu e o raritate. e simpatic el, fiind si taticul carpati-ului dar... pana la 1000 euro mai e mult.
  10. vitezometrul il ai pt carpati? ai putea sa le trimiti pe posta cu plata ramburs? daca da, scrie-mi te rog pe PM multumesc
  11. @ dany oldmoto , tu ai auzit de punctuatie? e extrem de greu de citit ceea ce scrii. @ lup alb, good job !
  12. e un tip in sibiu care are 2 bucati, intregi. unul cu acte, unul fara.
  13. bravo bravo bravo ! spor la treaba ! ref la piese, eu nu am asa ceva, insa cred ca daca umbli putin pe la fier vechi, vei gasi tot ce ai nevoie. felicitari si spor la treaba !
×
×
  • Creează nouă...