Sari la conținut

paul_biker

Super Membru
  • Număr conținut

    1.896
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de paul_biker

  1. Acum 7 ore, jenel a spus:

    exact asta voiam sa zic! eu sunt de acord ca inca se fac cercetari, dar toate articolele de pe net au o nuanta care arunca raul pe motociclist.

     

    daca e vina copilului ar fi fost normal "un motociclist a fost ranit de un copil care a traversat neregulamentar si care din pacate si-a pierdut viata"

     

    Vina copilului dar conteaza si viteza de deplasare a motociclistului in ecuatie, la 50-60km/h mai poti evita, impactul poate fi evitat sau mai redus etc... 

     

    Eu vad zilnic cum merg majoritatea motociclistilor prin Bucuresti, cel putin aia cu vitezane merg cu viteza mare pentru oras, de parca au ceva de demonstrat la fiecare semafor - cat de tare trage motorul, cat de bine le suna toba s.a..  

    Acum 5 minute, leopold a spus:

    Sigur nu e momentul sa ne dam cu parerea nici referitor la copil, nici la parinti, nici la mobrist. Doar atat: copiii sunt imprevizibili.

     

    In general orasul e un mediu imprevizibil tocmai de aia s-au stabilit niste limite de viteza... 

  2. bai tata, multe mizerii am citit pe forumul asta da asta e una de top.

     

    Uitati-va fratilor la pozele astea http://www.ziarulargesenilor.ro/update-imagini-de-la-fata-locului-deputatul-radu-vasilica-implicat-in-accident-in-putin-timp-va-fi-trimis-catre-un-spital-din-capitala/

    Unde e PSD-ul in poze? E un motociclist ranit acolo, n-are girofar si nici sacose cu PSD. E un motociclist ca majoritatea celor care scriu p-aici. Cazut. L-ai ajuta? Daca ti-ar spune ca-i din psd ai pleca si l-ai lasa acolo?

     

    Bai inainte sa puneti etichete nu uitati sa fiti oameni fratilor. Un om ranit e un om care are nevoie de ajutor, poa sa fie pesedist, poa sa fie negru, catolic, chinez, fascist sau gay. Lasati pentru antena 3 si alte latrine publice sa catalogheze oamenii, sa-i imaprta in tabere ca sa-i asmuta unii impotriva altora si nu faceti la fel ca ei. Oasele se rup la fel de usor indiferent ce opinii ai.

     

    Empatia ne diferentiaza de animale.

     

    Subscriu.

  3. daca ala e far asimetric....inseamna ca zx10 2009 1000rr r1 sunt zmei!

    Majoritatea sunt asimetrice...inclusiv ktm`u ss

    Singuru care isi pastreaza linii frumoase este Suzuki ( nu ca sunt fan! ...dar asta e adevarul!)

     

    Esti foarte amuzant. (ca sa nu mai zic ca superbike-ul KTM-ul are un singur far)

     

    Ma refeream ca unul e rotund/oval ... si unul de alta forma.

    Am avut si eu 1000RR si am vazut R1: SUNT SIMETRICE.

     

    Eu am impresia ca domnul de mai sus nu cunoaste cuvantul asimetric. :)

  4. Un lucru imi este clar-asa a fost sa fie.Groapa de canalizare nu are absolut nici macar o treaba cu pierderea controlului.Acesta a avut loc mult mai departe.

     

    Vezi mai jos

     

    ESTE VORBA DESPRE O DENIVELARE PE BANDA 2 IN PARTEA STANGĂ. Este vorba despre o bordură care ar răsturna și o mașină. Mereu când trec pe acolo cu mașina trebuie să evit acea deniveare (bordură în toată regula).

     

    Intervenții la starea drumului ar trebui să fie ilegale pană la definitivarea cercetărilor locul fiind un loc al unei crime.

  5. Foarte bine scris!

     

    "Multi din cei care au privit stirea la televizor proababil ca i-au gasit vinovati pe cei doi “donatori de organe”, pentru ca goneau prea tare. Asa sa fie oare? Groapa din sosea sa nu fi avut nici un rol. Daca ii dai unui om cu un par in cap pana il lasi fara suflare se cheama omucidere. Daca il palesti fatal din greseala, se numeste ucidere din culpa. Daca, in schimb, iti bati joc de sosele, iti incasezi banii si apoi dormi linistit, se cheama afacere. Chiar daca apoi un motococlist ghinonist se face praf din cauza operei tale. Nu raspunzi nici tu, cel care a executat lucrarea, nici contopistul de la municipalitate care a receptionat soseaua, nici Oprescu care se plimba cu autobuzul intesat de presa pentru a face observatii drumarilor sub obiectivul camerelor. Pentru viata celor doi oameni nu raspunde nimeni. Politia va hotari ca mortul e de vina, pentru ca nu a adaptat viteaza conditiilor de trafic. Probabil ca nimic despre sosea. Nimic despre groapa. Nici un dosar penal pentru cei vinovati, din culpa, de moartea a doi oameni."

     

    Restul http://www.ziuaveche.ro/editorial/1804-romania-ca-o-groapa

  6. ....putin probabil ca TDM-ul sa fi avut viteza mai mare si sa opreasca in doar 35 m.

     

    Asa tind sa cred si eu. O motocicleta cu frane bune opreste in 40 de metri de la 100km/h. Foarte suspect accidentul asta. Daca au intrat in voblaj (de la vreo denivelare) si apoi au in stalp, ar trebui dat in judecata administratorul drumului. Televiziunile, ca de obicei, sunt de toata jena.

  7. Sasiul si agilitatea in forma stock vad ca sunt laudate de toata lumea, iar in sbk sasiul ramane stock, iar suspensiile banuiesc ca nu pot fi decat imbunatatite. O bicicleta proasta s-ar fi vazut in urma unor cazaturi dese...dar nu a fost cazul anul trecut.

     

    Sasiul e format din cadru + furca + bascula + monoamortizor. BMW foloseste furca + amortizor de la Ohlins in SBK. Ciclistica mai slaba se reflecta imediat in timpi, nu trebuie sa cada nimeni.

  8. Pilotul e cel mai important ,el ofera feedback-ul necesar pt a seta corespunzator motorul...Echipa e aproape la fel de importanta :bounce: Putearea conteaza si ea dar nu e factor decisiv.

     

    Sasiul si agilitatea motocicletei sunt cel putin la fel de importante ca motorul. Nu cred ca motorul e problema BMW-ului.

  9. Deci incepem cu suzukiurile pe care le-ati uitat

     

    Suzuki Allstar

     

    Suzuki Alstare e corect (scrie mare pe poza) iar aia din dreapta nu e race replica sau editie speciala e chiar motoreta de World Superbike.

  10. Pozele alea nu sunt decat niste CG-uri destul de nereusite. Prina e o combinatie dintre Pan European si un VFR si ultima... e chair odioasa: nas si roti de GSA, restul de Varadero. Imagini decupate de ici si puse colo... nimic mai mult. Mai avem de asteptat raspunsul concurentei.

     

    De obicei CGi-urile astea au in spate niste zvonuri si se fac la comanda (de ex Motorrad Germania obtine informatii in exclusivitate de la un insider Honda, dupa care comanda unui photoshopist sa ilustreze ideea, pornind de la niste coordonate). Sunt si exceptii, precum Oberdan Bezzi care deseneaza orice ii trece prin cap, din pasiune. ideea unui Varadero V4 a aparut prin mai multe locuri sub mai multe forme.

     

    2179.jpg

  11. Nu vreau sa te contrazic dar parca lipseste ceva de la motorul aceasta, caracterul pe care o au modelele K si noile modele F. Repet asta e parerea mea subiectiva de proprietar de BMW de 10 ani.

     

    Da, nu prea mai are caracter pentru ca toate solutiile tehnice sunt "conventionale".Singura urma de caracter BMW, asimetria farurilor, e si aia pusa fortat.

×
×
  • Creează nouă...