Sari la conținut

paul_biker

Super Membru
  • Număr conținut

    1.896
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de paul_biker

  1. https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/update-tragedie-la-cristesti-doi-tineri-au-murit-dupa-ce-au-intrat-cu-motocicleta-intr-un-tir--331271.html Dumnezeu sa-i ierte
  2. Vina copilului dar conteaza si viteza de deplasare a motociclistului in ecuatie, la 50-60km/h mai poti evita, impactul poate fi evitat sau mai redus etc... Eu vad zilnic cum merg majoritatea motociclistilor prin Bucuresti, cel putin aia cu vitezane merg cu viteza mare pentru oras, de parca au ceva de demonstrat la fiecare semafor - cat de tare trage motorul, cat de bine le suna toba s.a.. In general orasul e un mediu imprevizibil tocmai de aia s-au stabilit niste limite de viteza...
  3. paul_biker

    RIP - in Timis

    Dumnezeu sa-l ierte
  4. Salutare , aveti idee unde gasesc si eu un capac monopost pentru un VFR RC36 din 93?
  5. Oare care o fi desteptul care se plimba noaptea la 2 pe Valea Oltului, in frana de motor pe la 10.000 de ture, cu toba racing si motor 4 in linie? (racing, nu sport)
  6. Cu atat mai impresionat e faptul ca pe 5 era Haga, care pur si simplu nu a putut sa treaca de Corser.
  7. Esti foarte amuzant. (ca sa nu mai zic ca superbike-ul KTM-ul are un singur far) Eu am impresia ca domnul de mai sus nu cunoaste cuvantul asimetric.
  8. Stai linistit, vei gasi orice la SMAEB la reducere (toti participantii vor avea stocuri de lichidat).
  9. A anuntat chiar AMR, deci clar e sigur. Vezi si pe www.smamr.ro.
  10. Era topic, insa pe pagina 2 . /index.php?showtopic=496727
  11. Foarte bine scris! "Multi din cei care au privit stirea la televizor proababil ca i-au gasit vinovati pe cei doi “donatori de organe”, pentru ca goneau prea tare. Asa sa fie oare? Groapa din sosea sa nu fi avut nici un rol. Daca ii dai unui om cu un par in cap pana il lasi fara suflare se cheama omucidere. Daca il palesti fatal din greseala, se numeste ucidere din culpa. Daca, in schimb, iti bati joc de sosele, iti incasezi banii si apoi dormi linistit, se cheama afacere. Chiar daca apoi un motococlist ghinonist se face praf din cauza operei tale. Nu raspunzi nici tu, cel care a executat lucrarea, nici contopistul de la municipalitate care a receptionat soseaua, nici Oprescu care se plimba cu autobuzul intesat de presa pentru a face observatii drumarilor sub obiectivul camerelor. Pentru viata celor doi oameni nu raspunde nimeni. Politia va hotari ca mortul e de vina, pentru ca nu a adaptat viteaza conditiilor de trafic. Probabil ca nimic despre sosea. Nimic despre groapa. Nici un dosar penal pentru cei vinovati, din culpa, de moartea a doi oameni." Restul http://www.ziuaveche.ro/editorial/1804-romania-ca-o-groapa
  12. Asa tind sa cred si eu. O motocicleta cu frane bune opreste in 40 de metri de la 100km/h. Foarte suspect accidentul asta. Daca au intrat in voblaj (de la vreo denivelare) si apoi au in stalp, ar trebui dat in judecata administratorul drumului. Televiziunile, ca de obicei, sunt de toata jena.
  13. Sasiul e format din cadru + furca + bascula + monoamortizor. BMW foloseste furca + amortizor de la Ohlins in SBK. Ciclistica mai slaba se reflecta imediat in timpi, nu trebuie sa cada nimeni.
  14. Sasiul si agilitatea motocicletei sunt cel putin la fel de importante ca motorul. Nu cred ca motorul e problema BMW-ului.
  15. Preturi Yamaha FZ8 - 8850 Eur Fazer8 - 9290 Eur
  16. Cred ca BMW ar putea scoate cel mai tare adventure bike daca ar lua un F800GS, i-ar mari alezajul cu cativa mm ca sa faca motorul de 1000cmc, si...cam atat. Masa ar trebui sa ramana aproape aceeasi.
  17. Suzuki Alstare e corect (scrie mare pe poza) iar aia din dreapta nu e race replica sau editie speciala e chiar motoreta de World Superbike.
  18. De obicei CGi-urile astea au in spate niste zvonuri si se fac la comanda (de ex Motorrad Germania obtine informatii in exclusivitate de la un insider Honda, dupa care comanda unui photoshopist sa ilustreze ideea, pornind de la niste coordonate). Sunt si exceptii, precum Oberdan Bezzi care deseneaza orice ii trece prin cap, din pasiune. ideea unui Varadero V4 a aparut prin mai multe locuri sub mai multe forme.
  19. Da, nu prea mai are caracter pentru ca toate solutiile tehnice sunt "conventionale".Singura urma de caracter BMW, asimetria farurilor, e si aia pusa fortat.
  20. Dupa poza de pe City News, ar trebui sa trag concluzia ca victima e chiar faimosul stunt rider Chris Pfeiffer.
×
×
  • Creează nouă...