Sari la conținut

Cercelush

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Cercelush

  1. Salut; am si eu o problema asemanatoare... la relanti imi incarca putin peste 12 V, pe la 2500 rotatii imi scoate 13 si ceva-14, iar la turatie mai mare incepe sa scada aproape de 13 V. Am schimbat releul de incarcare, aceeasi problema; am masurat statorul, nu e intrerupt si nici nu da la masa...

    Motorul merge, cateodata porneste mai greu, problema e in oras cand trebuie sa stau la vreun semafor, daca imi porneste ventilatorul, mi se opreste motorul; macar il pot porni repede... o idee, ceva...? Multumesc!

  2. Salutari; oameni buni, povestea e urmatoarea: vreau sa folosesc carterele de la 2 motoare diferite. Intrebare: pot sa asamblez carterul din dreapta de la un motor cu cel din stanga de la alt motor? Poate pare o intrebare stupida, dar mai bine intreb pentru ca nu stiu daca sunt prelucrate individual sau perechi. Inca ceva: ce solutie pot folosi pentru etansare? Acum ceva timp am folosit Loctite 5920; alte idei? Multumesc!

  3. Salut,

     

    Celor cu intarzieri mari la sei: au fost probleme cu materialele folosite la seile voastre, si au trebuit inlocuite; timpul de livrare la materialul nou a fost foarte mare.

    Darian nu are timp sa intre pe forum - daca doriti sa luati legatura cu el, apelati-l pe numarul de Vodafone.

     

    O zi buna.

     

     

    Cand primesc saua, pun si eu poze...

  4. ma, garniturile alea nu am citit nicaieri ca ar trebui schimbate...

     

    defapt nici nu sunt chiar garnituri, sunt niste cauciucuri groase, si care aratau bine de tot.

     

    deci nu, nu le-am schimbat :)

     

    Garniturile nu trebuie schimbate; la mine in manual scrie ca trebuie aplicat un strat subtire de silicon.

  5. Salut @Darian & @Dkid.

     

    Am primit sheaua, multumesc !

     

    Toate cele bune !

    Doar clienti fericiti... o fi seaua mea mai speciala de nu o poate Darian termina? Trebuia doar schimbata pielea, nu modificata, nu culori speciale... Inca putin si se fac 3 luni...

  6. Se mai aude ceva despre manete? ca mi-a mai facut cineva o comanda din china si a ajuns in 12 zile....manetele astea parca vin cu bicicleta :))

    Nu te plange, macar ai sea; a mea e la Darian de 2 luni si jumatate... si platita in avans :angryfire:

  7. Eu zic ca pentru inceput e ok, important e sa nu-ti fie frica sa dai drum liber imaginatiei.

    Nu exista motor care "nu merge modificat" (parerea mea), dar nici asta nu e o lege ca trebuie modificat. Nu exista mai urat cand cineva face fortat, numa sa aiba ce sa zica. Daca te bagi fa pana la capat. Asta e important.

     

    Bafta si asteptam noutati!

     

    Prepara geaca pentru horseshit :D

     

     

     

    Nu am lucrat la el doar pentru ca zic altii ca nu se poate; asta e motivul pentru care am ezitat sa modific. Da, am pregatit geaca, casca... :D

×
×
  • Creează nouă...