Sari la conținut

RAW

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    N-ARE
  • Club
    MIDNIGHT RACERS

RAW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. KIT, hmmm, nu m-am gandit, e un nume frumos Si fata de tine, crede-ma, chiar sint jmeker mai avocatul babalailor motociclisti Salut
  2. Omule cu m uia (precum te autointitulezi) nu tre' sa spui tuturor ce faci referitor la kestii d'alea cu suck si alte balarii, stai in banca ta iar tu stephon esti mult prea prost ca sa vb cu tine, fraiere.
  3. Vezi bai Mircea ca iti racesti gura de pomana, baietii abea asteapta sa sara la gatul tau virtual. Lasa-i dreaq in pace sa ramana in lumea lor de pseudo motoristi. Pe forumul asta cand spui ceva sar repede toti vai mama lor sa te contreze, sa te discute, in general vorbind. Lasa-i ma frate cu ideile lor, oricum nu vei reusi sa le explici ceva, nu penetreaza "inteligenta" lor sau capacitatea de intelegere. Pace. (poate)
  4. RAW

    Inca Unul Cazut

    corect, asta e idealul, dar...
  5. RAW

    Inca Unul Cazut

    nu se poate frate sa iti rupa mana , mobra si sa suferi dupa aceea doar pt un pumn de bani, si pe alte cai putea sa-si recupereze banii. va vedea motoristul in ceva timp ce inseamna maini rupte, ma refer la sechele, sa vedem cui ii va parea rau.
  6. RAW

    Inca Unul Cazut

    Si uite asa vor crede ca o viata a "unuia" de pe motocicleta poate fi cumparata la orice colt de strada, tineti-o tot asa fomistilor.
  7. I din A se pune "AN" alta parte dar lasa, de unde stie toata lumea cum se conduce o motocicleta?poate ca voia sa isi protejeze ambreiajul? observ pe zi ce trece ca de fapt in tara asta toti sint motoristi dar pana acum au avut o mica teama sa iasa pe strada.Si apropo la baietii cu jip-ri si alte avioane, nu trebuie sa ne feriti sau sa faceti favoritisme, AJUNGE SA MERGETI CORECT SI SA RESPECTATI REGULILE, NE FERIM NOI.
  8. da gath, fetita mea la Saturn la liniute statea langa mine la 10 _ 15 m de sosea, pe plaja, eu stiind ce s-ar putea intampla daca vreun concurent scapa animalu' din mana.nu sint un sfant, am gresit de multe ori, nu am pus viata nimanui in pericol decat pe a mea, si da, fac parte dintre cei care pe m. bravu sau unde se poate merge cu 120-140 kmh, si da, depasesc peste linia dubla, coloane de masini. probabil tu nu faci asta, vei avea o viata luuunga si iti vei cunoaste nepotii, vei fi fericit. tot ce conteaza este ca ar trebui ca acest incident sa dea de gandit celorlalti organiztori pe viitor.
  9. @gath - tine pentru tine "vorbele" la adresa "jmekerilor", intelegi? nu ai ce cauta acolo, langa pista, la asemenea concursuri. tu probabil mergi pe banda intai si cu 50 kmh prin oras. Vreodata!
  10. biata micuta, nu avea nici-o vina.R.I.P. ingerasule
  11. RAW

    Accident Pe Victoriei?

    frate, din mobra nu mai ai ce recupera decat din casco, l-am vazut si imi pare rau sa spun ca il poti da la tigani la fiare vechi.daca ai casco vei avea altul
  12. RAW

    A2 - Cat Pe Ce

    In aceasta tara doar 2 % dintre soferi stiu sa mearga pe autostrada, celorlalti le-ar trebui un curs intensiv de 1 saptamana in occident si dupa aceea mai vorbim.Plus ca 80% nu conduc masina, ea ii conduce pe ei.Cu scuzele de rigoare daca m-am bagat in seama aiurea.
×
×
  • Creează nouă...