Sari la conținut

DiMaggio

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    C-6144-BGT

DiMaggio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DiMaggio

    Accident Hilton

    Fetite si copilasi poate visezi tu. Discurile intr-adevar se masoara in mm, cam cat circumferinta creierului tau.
  2. DiMaggio

    Accident Hilton

    Ped O'Phile, dupa afirmatile pe care le faci si dupa modul in care ti-ai ales nick-ul as zice ca meriti sa fi scarpinat putin cu o uluca pe ceafa. Motorul l-am auzit venind foarte turat, am zis 100 cu marja de eroare, poate avea chiar 120-130. Iti poti da seama de diferenta unui sunet scos de o toba modificata si de una turata, stock, in cazul in care ai la ce te raporta. Apoi a retrogradat, motorul s-a turat foarte violent, frana, scart si poc. La fel, exista diferenta intre sunetul unei izbituri la 15 km/5 si una la 30-40, cat estimez ca avea in momentul in care s-a ciocnit. Altfel, motociclitul era echipat, avea casca si tricou, dar cred ca tatuajele de pe maini au fost cele care l-au protejat. 600cc sunt o putere uriasa pe mainile unui ciumeg care vrea sa se dea rotund noaptea pe bulevard. In cat timp ajung motocicletele astea de viteza pana la suta? 2-3 secunde, nu? Cine stie, comunitatea e relativ mica, poate aflam cine e pilotul si versiunea lui.
  3. DiMaggio

    Accident Hilton

    Multumesc, Banditer. Intre timp lumea s-a dispersat. La fata locului s-a rezentat un Nissan Navara cu remorca pentru a prelua motorul. Imi cer scuze pentru claritatea imaginii.
  4. DiMaggio

    Accident Hilton

    Kollar, nu cred ca intrebarea ta a fost in sensul figurativ, asadar: N-am avut motocilete, doar scutere. Momentan conduc doar masini, mi-as lua pe viitor o motocicleta, dar in nici un caz una de viteza. Poate un trial sau chopper. O fi adrenalina de 10 ori mai mare pe o motocicleta de viteza decat cu masina, dar nici asa, sa mor aiurea n-ar fi ok.
  5. DiMaggio

    Accident Hilton

    Nu judec pe nimeni, dar e dificil sa confund sunetul unui motor care circula cu 50 la ora cu unul care are +100 la ora. Nu zic ca sunt sfantu', ma infig bine in acceleratie prin oras, dar am o masina care franeaza bine si conserva in jurul meu care ma protejeaza. Admir motociclitii care se dau tare prin oras, dar traim in Romania, sunt gauri in asfalt, denivelari, taximetristi care nu semnalizesa, soferi care nu sunt obisnuiti sa se uite dupa motociclete, etc. Adica sa mergi tare pe motocicleta in oras = risc de 50 de ori mai mare decat sa mergi tare prin oras cu masina.
  6. DiMaggio

    Accident Hilton

    Acum 5 minute stateam linisit, aud o motocicleta venind tare, frana, BANG. Cobor sa vad care e treaba-daca e cineva ranit, vad un logan taxi avariat pe dreapta si un motociclist care se aduna de pe jos (ma mir ca s-a mai ridicat, motocicleta e varza). Nu stiu de s-a intamplat, nu stiu cui ii apartie vina, nu afirm ca taximetristii sunt soferi corecti (nu sunt, in general) dar nici nu e normal sa zbori cu motorul prin oras. La cum se auzea motorul ala pana sa franeze, as zice ca avea minim 100 km/h. N-am apucat sa ma uit bine, cred era un Suzuki GSXR model mai recent, alb cu albastru.
  7. DiMaggio

    Yamana Trex

    L-am bagat azi la pranz pe autostrada de curiozitate (m-au intrebat si pe alt forum). Am mentinut la 120-130 foarte usor viteza (44 CP la 32.6 la 7500 RPM). Pe ceas scrie 180 viteza maxima, insa sunt sigur ca merge si mai mult. Singura problema sunt rotilele din dotare, mi-e cam frica sa ma bag la vitele din astea, plus faptul ca nu am destula experienta pe motociclete mari. Am destula minte si am inteles ca nu e bine sa faci pe smecherul pe doua roti. Oricum l-am cumparat exclusiv pentru oras, pentru afara am masina. Alte poze! Daca aveti intrebari, raspund cu placere. Numai bine!
  8. DiMaggio

    Yamana Trex

    Rog un mod. sa shimbe titlul. E Tmax, acum mi-am dat seama de greseala. Mersi de urare!
  9. DiMaggio

    Yamana Trex

    Dupa ce am facut topic asta vara, pana la urma m-am decis. 500cmc, abs, si 3 discuri de frana. Pentru drumuri in oras si la ce imi trebuie mie, e super ok.
  10. Bai nea, initial am crezut ca ai 15 ani. (si jumatate din forumul asta se incadreaza) E corect ca sute de copii sa stea pe marginea drumului la astfel de evenimente? Crezi ca accidentul nu putea fi evitat? Crezi ca organizatorii nu puteau sa puna 2 garduri pe margine? Crezi ca sistemul birocratic de (cuvant urat) din Romania are vreo parte din vina? Sau preferi sa stai la margine cu o iconita in mana si sa te rogi ca nu o sa se mai intample? O sa se mai intample, te asigur eu. Sper din tot sufletul sa nu te ocupi de organizarii de evenimente/sa fii polistist sau spre binele tau spectator.
  11. Rest in Peace. Cipone, du-te si culca-te.
  12. Paza cu panglicile e de-a dreptul butala.
  13. Cu siguranta ca organizatorii au pus suflet si au vrut sa faca lucrurile bine, dar responsabiliatatea e a lor. Nu stiu daca in Romania exista un manual/reguli care trebuie aplicate atunci cand se organizeaza un eveniment. De ce a murit fetita? Pentru ca nu existau protectii si pentru ca spectatorii erau prea aproape. A cui e vina? Cum am zis si mai sus, a organizatoriilor si a politiei. Cum organizatorii probabil o sa dea vina pe primarie etc. pentru ca au avut toate documentele in regula, rensponsabilitatea se va transfera la primarie/guvern.
  14. Vina cu siguranta e a moticlistului, a cazut singur, dar resposabiliatea e a organizatoriilor/politiei. Cum am zis si mai sus, inca sunt socat de faptul ca la astfel de evenimente copii stateau langa drum. E nevoie de o campanie de constientizare. Daca se facea treaba facuta cum trebuie, acum vorbeam doar de un picior rupt, nu de alceva.
×
×
  • Creează nouă...