Sari la conținut

paul_tulcea

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.piesemoto.co
  • Yahoo
    Paul_Tulcea

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti & Tulcea
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    B-70-WVC
  • Club
    none

Informații profil

  • Interests
    calculatoare, motoare si mai nou telecomunicatiii

paul_tulcea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De asta imi e frica si mie... Credca am sa incerc cu "prelandez" (nu mai stiu cum se scrie corect cuvantul)...
  2. Am ramas cu o nelamurire: Ce trebuie sa fac pentru a nu se mai invarti masnonul de pe stanga. Mi-este ca la o curba daca trag mai mare de partea stanga sa nu raman cu el in mana! Sa il lipesc cu poxipol? (desi nu cred ca asta e raspunsul). Astept raspunsul vostru si as prefera pana sambata dupa-masa ca sa ies si eu cu el la plimbare! Sa aveti un weekend fain, cu asfalt uscat!
  3. Am montat cu greu acceleratia si foarte usor pe partea opusa. PREA USOR! Ce fel de lipici sa cumpar pentru mansonul de la ambreaj? PS: Mersi de sfaturi! Arata bestial Si o sa arate si mai bine cand imi ajung noile carene in tara
  4. Am scos "capul", desfiletandu-i surubul... Dupa am scos mansonul (de la acceleratie). Am incercat sa le pun pe cele noi luate si nu merge (pare ca sunt cam inguste mansoanele...) Mai trebuie sa fac ceva ca sa mearga? Careva mi-a sugerat sa le las in apa calda mansoanele sa se mai "largeasca" un pic.... Careva cu alte idei? Cea cu apa calda cum vi se pare? Numai bine, Paul.
  5. Da, tot pe acelea le folosesc. Le-am scos, curatat si le-am pus la loc...
  6. Dap, l-am pornit si l-am tinut asa cam 20 de minute (sa se incinga bine de tot). DAR am facut o prostie: nu l-am miscat! Am incercat in urmatoarea zi sa il pornesc din nou si nu a mai pornit. Am mai cautat pe forum si am aflat ca daca doar il pornesti fara sa il misti iti strici bujiile! In concluzie, dupa ce porneste, fa miscare cu el cativa kilometri, de recomandat cam 150 km in afara localitatii pentru a curata toot! Inca ceva: la prima plimbare nu raspundea bine la acceleratie dar si-a dat drumul dupa vre-o 2-3 km si acuma merge excelent! Merci pentru ajutor! Acuma astept carele noi sa le montez (dureaza 1 luna sa mi le faca si inca 1 saptamana sa ajunga in tara) PS: Stiti pe careva in zona care repara sei? Am nevoie sa imi refac saua: material + manopera!
  7. Mai are baterie iar atunci cand o pornesc stau cu cablurile de la masina ca sa fiu sigur ca nu raman fara baterie (bateria e cu gel si daca se consuma.. consumata ramane ) Cateodata da sa porneasca dar nu dupa multe incercari iar daca incerc prea mult mi-este sa nu strict pornirea sau sa stric bujiile (desi nu stiu daca se strica, stiu ca se uda). Ar fi bun un mecanic sa vina si sa se uite si daca porneste fac cinste cu o sticla de whiskey (sau ceva non-alcolic pentru ca suntem si soferi )
  8. Salut tuturor, A trecut iarna iar eu cum nu am mai pornit de mult motocicleta.. acuma nu mai vrea sa porneasca. In consecinta caut un service moto sau o persoana care sa se priceapa si sa se deplaseze in zona Berceni, bulevardul Brancoveanu, aproape de MegaImage. Pot sa il/o iau cu masina si sa il/o duc inapoi. Bujiile sunt schimbate recent, pompa de benzina la fel, rezorvorul schimbat recent (exclus depunerile de mizerie).. Nu prea as vrea sa o "remorchez" catre un service, as prefera sa o facem la mine in cartier dar daca altfel nu se poate atunci accept si aceasta varianta. O seara placuta in continuare tuturor si cat mai multe zile senine!
  9. Salutare tuturor, As dori si eu sa stiu service-urile de la noi din cartier. Le stie careva? Sau ma poate indruma catre un link? Am citit un pic pe forum si am incercat si search-ul dar fara noroc... Stie careva macar cateva? Ma intereseaza cat mai aproape de Metrou Brancoveanu sau (si mai bine) de pe langa Mega Image de pe B-dul Brancoveanu. Am o Honda CBR 600 F3 care nu imi mai porneste: Nu am pornit-o cateva saptamani si acuma nu mai vrea. Daca insist iese "foc si fum" pe toba de esapament. Presun ca nu arde complet benzina. Stie careva vre-un mecanic care sa mi-o porneasca (motocicleta). Un mecanic "ieftin si bun" este cel mai convenabil. Merci, Paul.
  10. Am dat un search dar fara succes. Vreau sa imi invelesc saua la o Honda CBR 600 F3. Probleme existente: lipseste o bucata de burete care poate fi acoperita usor si mai trebuie invelita! Caut doar persoane care o pot face in Bucuresti bine! Ma intereseaza pretul si timpul care dureaza pana la repararea ei. Daca se ofera si garantie e si mai bine! (Din alta localitate (Sibiu) am o oferta de a mi-o face cu 50 RON si are referinte bune, DAR prefer sa o fac in Bucuresti) Va rog cei ce aveti informatii sa ma ajutati. Va multumesc anticipat, PAul.
  11. Am facut programare la ei si i-am intrebat si de ce diferenta asta de pret. Raspunsul lor a fost: Ei iau (in calcul ca pret) doar 2 ore de manopera desi dureaza cam 4 ore. Celelalte service-uri cer pentru cele 4 ore si de aceea cer 200ron. Apropo, am sunat la mai mult de 3 service-uri si toti au zis acelasi pret! In cateva zile o sa ies si eu cu motorul pe strada. Abia astept! \:ok:/
  12. Am sunat la reprezentanta Honda pentru o curatare a carburatoarelor si mi-au cerut 80RON. Am sunat la multe alte service-uri si imi cer 200RON. Intrebarea mea: De ce o asa mare diferenta de pret? Acuma stau in dubii si nu stiu unde sa ma duc sa imi desfund carburatoarele! PS: Exclus motivul cu programarea se face foarte tarziu la honda: te programeaza in maxim 2-3 zile! Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
  13. Am sunat la reprezentanta Honda pentru o curatare a carburatoarelor si mi-au cerut 80RON. Am sunat la multe alte service-uri si imi cer 200RON. Intrebarea mea: De ce o asa mare diferenta de pret? Acuma stau in dubii si nu stiu unde sa ma duc sa imi desfund carburatoarele! PS: Exclus motivul cu programarea se face foarte tarziu la honda: te programeaza in maxim 2-3 zile! Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
  14. ) De aceea am pus un semnul interebarii... Ideea este ca raspunde greu la comenzi (in reluare)... La service Honda imi cere 80RON pentru curatare cu etc la carburatoare. Mi se pare cam putin (avand in vedere ca altii cer la negru pana la 200RON). Ma puteti ajuta/indruma spre cineva care se pricepe si este/sta aproape de zona Brancoveanu? (Am incercat ieri sa il pornesc insa fara succes!) Numai bine si asfalt uscat!
  15. Salut tuturor, Am o mica-mare problema: Nu am pornit motorul peste iarna si aveam rezervorul plin cu benzina Implicit carburatoarele pline cu benzina (care ulterior s-au tranformat in apa)... [etc] ... Mi s-au infundat carburatoarele/supapele (?) si vreau sa le curat. Am tot cautat numarul lui baiazid dar se pare ca este indisponibil... Nu vreau sa il fac la un incepator deoarece reglajul conteaza destul de mult DAR nici intr-un service sa ma rupa de bani ! Daca ma poate indruma careva spre cineva (si eventual un pret) ar fi super! Alte detalii care ar putea fi de folos: - moto Honda CBR 600F3 (din '97) - zona in care se afla: Brancoveanu; - nu mai porneste; Daca ma chinui pot sa il pornesc si sa merg in 3 timpi (?); - daca se poate sa vina persoana care il face cu sculele la mine e ok, daca nu am sa caut o masina de transport!; - Vreau cat mai repede sa il fac ca sa prind weekendul! Asfalt Uscat tuturor!
×
×
  • Creează nouă...