Sari la conținut

Memphis

INACTIV
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    memphis911rs

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    Vara 2006
  • Motocicleta
    954
  • Numar Moto
    Te intereseaza??? Intreaba!
  • Club
    Inca nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha R6, Honda Transalp, Honda Cb 1000
  • Interests
    Make friends. ASFALT USCAT!!!

Memphis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare. Am 2 lampi de stop pentru R1 2007-2008, 1 buc stoc si 1 buc aftermarket adus din State cu leduri si semnale doar pe marginile exterioare Pentru detalii astept PM.
  2. Casa de piatra fratioare!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!
  3. Tot pe langa subiect!!! Fara sa va suparati pe mine, dar trebuie sa citesc 50 de pagini ca sa aflu o informatie. Sa nu incepeti sa-mi sariti in cap, dar 90% din posturi sunt offtopic. Bine ca nu se intampla la fel si cu celalalt topic. Vroaim sa aflu exact traseul vostru, pana in ce pucnt coincide, etc. Numai bine si spor la postat. P.S. Sa nu-mi sariti in cap fiindca nu aveti de ce.
  4. Memphis

    Turcia 2010

    Mih, Nu era vorba de viteza pe portiuni scurte, ci de un mers liniar, sustinut. Si de tinut, nu ma tin dupa nimeni, merg in regimul meu...si il stii Pe mine mai mult vreau sa stiu cu cine plec la drum, sa nu ma trezesc cu careva ca ma depaseste pe dreapta, sau merge cu peste 200 in linii drepte si pe viraje cu 50, sau nu stie sa faca o depasire Vreau sa fim un grup organizat, atat. Apropo....iti trimit si yo nr de tel )
  5. Memphis

    Turcia 2010

    Otto ai dreptate, nu apucam sa vizitam prea multe in Grecia. Dar si prima varianta a traseului din Turcia, e destul de lunga. Propun ca cu 1-2 wk inainte de plecare sa dam o tura, pentru a vedea fiecare cum merge si a stabili niste reguli. Numai bine.
  6. Memphis

    Turcia 2010

    Nu sunt cam multi km in ultima zi de facut?? Va trebui alergata moto, mai ales daca se pleaca la 10.00 spre Buc. De ce s-a renuntat la Grecia?
  7. Si yo am patit la fel, la un R6 din '99, facea ca si cum ar fi pe limitare de turatie, si daca o tineam asa 2-3 sec isi revenea si o lua din loc. Asta s-a intamplat dupa ce mi-au reglat carburatoarele... nu spun cine, decat pe PM, si apoi am dus-o la altcineva.... si a reusit sa mai faca ceva, dar nu multe. Asa am vandut-o. In orice caz e de la alimentare.
  8. Nu am avut rabdare sa citesc toate paginile..... Ce spuneti de B XX FKU???? Eu unul nu l-am mai vazut pe nicaieri
  9. As fi venit dar zic pas din prima, nu am de gand sa fac aproape 4 ore pana in Brasov.
  10. Memphis

    Accident pe Mosilor

    Nush nimik despre IML, cat despre valoarea motocicletei......nu exista nici o formula, exista decat un catalog de la producataor cu valoarea care se amortizeaza in fiecare an, indiferent ca tu ai factura ca ai dat mai multi bani pe ea. Valoarea ei noua e aprox 8000 euro, acu cred k ca e estimata la vreo 3000 euro maxim, asta ti-o spun fiindca sunt patit cu o alta moto la care am vrut sa-i fac casco. Imi pare rau pentru accident. Multa sanatate.
  11. Care are chef de o plimbare pana la Veliko??? Vrem sa plecam pe la 11, ajungem la destinatie pe la 13.00-14.00, manacam ne plimbam si apoi spre casa. Detalii : 0723.192.796
  12. Nu face parte din categoriile enumerate, dar .... am auzit k buna pentru fete si 954
  13. Yo plec sambata la mare. Pe la 10-11. uite nr meu de tel: 0723.192.796. Daca vrei, ne auzim la tel. Numai bine.
  14. Yo plec maine spre mare. Viteza de croaziera.... As vrea sa plec pe la 10-11 max. Care este doritor este binevenit. Ca punct de intalnire - Moll-ul de la intrare pe A2. In max 2,5 ore vreau sa fiu acolo. Numai bine.
×
×
  • Creează nouă...