Sari la conținut

pucca

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pucca

  1. http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=20275 Imi pare rau ca nu am putut pune doar particica aceea cu el...si a trebuit sa pun tot observatorul.Sper sa mearga. Odihneasca-se in pace.
  2. Proaspatul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta-sa: Copilul din patut era negru ca tuciul.S-a uitat urat la nevasta-sa si aceasta i-a explicat: -Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru.Stii, cand eram fetita, tatal meu lucra in Coasta de Fildes, iar mama a ales sa ma alapteze o negresa.Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si, de aceea , copilul nostru este negru. Barbatul mirat: A, da? Atunci barbatul a sunat-o pe maica-sa sa o anunte ca a devenit tatic. -O, dragul meu sunt asa de fericita, dar, ia spune, seamana cu tine? -Mama, sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit.Este negru.Dar am o explicatie!Nora ta cand era mica, taica-su lucra in Coasta de Fildes si maica-sa ales s-o alapteze pe fiica sa o negresa. Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si, uite asa, copilul nostru este negru. -Aha!acum am inteles.E exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca si genele ei au trecut in sangele tau.De aia esti un mare bou.
  3. Pozele cu Rossi sunt super tari ) ) )
  4. Cand te bucuri mai mult de viata si iti vezi visul implinit atunci se intampla nenorocirea.Uneori am impresia ca Dumnezeu e nedrept...Prietenii nu te vor uita Marius
  5. Odihnest-te in pace Marius.Nu te vom uita niciodata
  6. Nu cred ca mai e nevoie sa se deschida discutia asta cu aparatele.Din fericire Marius a trecut peste starea in care nu i se dadea nici o sansa.Acum sa speram ca o sa fie din ce in ce mai bine si o sa se recupreze complet.Totusi sa nu dam inapoi.
  7. Am un iepuras dragutz nu refuza daca-ll f.tzi....e grasutz, e foarte dur...si-a bagat un ou in poponeata si mai zice ca-i tampit, strigand PASTE FERICIT A... nu mai rimeaza acum... ) era c...r
  8. "Cronicile unui vampir: Hotul de trupuri" - Anne Rice .Mi mi-a placut
  9. Am auzit azi toata ziua numai tampenii...Bha e mort, bha e viu, bha ca vor sa ii ia organele (pt donatii, aberatii).Ultima oara mi s-a spus si mie ca e in viata si ca se asteapta sa iasa din coma pentru ai face operatie.Sper sa se faca bine cat mai repede si sa se inceteze odata cu toate astea.
  10. imi pare rau...diagnosticul nu ti-l pot spune.am ajuns acolo si era toata familia afara ca nu aveam voie sa intram.in cele din urma a intrat tatal lui cu o doamna (o ruda cva,nu era mama).dupa max 10 min au iesit pangand.mamei lui i s-a facut rau cand i-a vazut iar doamna care intrase ne-a spus ca nu mai are nici o sansa.decizia cea mai buna o sa o ia parintii lui.daca sunt sau nu deacord cu ce au spus medicii,sa-l deconecteze sau nu.
  11. Marius e in coma dupa cum am spu. Acum am venit acum de la spital .Au spus ca nu mai are nici o sansa si vor sa il deconecteze de la aparate.
  12. il cheama marius pe baiat , sta in cartierul pajura si din pacate e grav. se pare ca e in coma.O sa ma duc astazi la spital (s-ar putea)
  13. pucca

    Culmea Nesimtirii

    Nu stiu daca trebuia sa fac topic pentru asta (daca nu trebuia, scuze) dar tre sa va spun... Ma duceam la munca dimineata, iar in intersectia de la Piata Presei Libere, in fata la 331 a cazut un motociclist si si-a prins piciorul sub motor.In intersectie erau vreo 3-4 politisti (de le circulatie) si NICI MACAR UNUL NU A VENIT sa-l ajute pe saracu omul ala care se chinuia sa se ridice ca il clacsonau masile... Cum e posibil frate sa il vezi pe om ca se "zbate ca pestele pe uscat" sa-si scoata piciorul de sub motor si tu sa te uiti la el si sa nu faci nimica, plus ca a tipat si soferul de la 331 la el sa se duca sa-l ajute si tot degeaba.Noroc cu soferul de la o dubita ca a coborat se la ajutat.Mie personal imi venea sa ies pe geamul de 331 sa ma duc sa-l ajut . Dupa ce au vazut ca s-a ridicat toti erau "calare" pe el. Incredibil!Am vazut lume nesimtita, dar unii intrec masura...si aia de la"siguranta si incredere"(ya right! )
×
×
  • Creează nouă...