Sari la conținut

greyhound

Membru
  • Număr conținut

    162
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de greyhound

  1. In parcare la Bikers la ora 18.00. I'll be there !
  2. noi plecam pe la 17H00 sau mai exact intre 16H30 si 17H30 despre Bike Wash nimic nimic, cum, ce, cand, e cu inscrieri, cum e treaba? ca a mea e cam murdarica si ar merita o spalatuspalare Perfect pentru mine + nefasta. Va astept incepand cu ora 17.00 in Otopeni, in fata la Bikers.
  3. pana la urma cine si la ce ore pleaca vineri dupa-amiaza?
  4. Si eu plec tot vineri din Otopeni... astept sa va decideti asupra orei de plecare sa vad daca ne potrivim. Eu as prefera, daca se poate, in jurul orelor 17. Daca nu... ne supunem majoritatii
  5. A fost super. Mai putin noroiul si extremismele unora... in rest, bravo organizatorilor !
  6. Hmmm... suna foarte interesant. Verific posibilitatile si mai vorbim.
  7. S-au scris deja prea multe pe acest subiect asa ca vreau doar sa transmit condoleante familiei si R.I.P. celor implicati in accident... mare pacat....
  8. Cu sau fara parada.... cu sau fara ambulanta ... cu sau fara ploaie ... eu o sa vin ! ... cu nevasta cu tot!
  9. A fost fain. Mi-am amintit de vremurile bune din Vama Veche, fiecare a facut ce-a vrut fara sa-l deranjeze pe cel de-alaturi.. pana si baia de namol a fost acceptata ... fara figuri, fitze, reguli idioate sau personaje dubioase... Chif, Doni, Bogdanii si ceilalti baieti de la BMC au muncit la greu dar le-a iesit! Am fost mandru, pentru inca odata, de originea mea bucovineana. Sa ne revedem sanatosi si la anu' !
  10. Din Bucuresti mai pleaca cineva joi dimineata? Suntem deja 3 motoare... Haideti fratilor la Putna sa vedeti unde a tras Stefan cu arcu'... (fara rime please!)
  11. Ora 15.00 pentru Focsani e prea tarziu pentru mine. Plec de dimineata din Bucuresti asa ca voi trece pe la voi pana in pranz. Sunt ceva km si vreau sa nu ma grabesc... Poate reusiti sa va uschiti mai devreme de la munca... si daca nu... sa ne vedem cu bine la Putna!!!
  12. Eu si inca 2 motoare (pana acum...) plecam din bucuresti. Poate facem o jontiune pe la voi pe centura... Cand aveti de gand sa plecati?
  13. Iese cu polish... Multam de companie ... a fost super !!!
  14. OK. 9.00-9.15 la Agip. 9.30-9.45 la intrare in Voluntari.
  15. Dupa McDonald's Colentina urmatoarea intersectie este cu Sos.Fundeni. Imediat dupa acea intersectie este Agip pe dreapta. --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:44 ------------- Iesirea din centura este dupa benzinarie - la intrarea in Voluntari. Daca o luati pe ruta asta nu are rost sa va intoarceti. Dupa ce iesiti de pe centura ne asteptati undeva la intrare in Voluntari (n-am repere) pe la 9.30 - 9.45. OK?
  16. Ne vedem maine dimineata! --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 16:09 ------------- Ti-am trimis un PM. In principiu ma pot trezi si mai devreme dar poate mai sunt doritori...
  17. Pai si daca plecam la 6 e tot ok pt ca aglomerat e doar pana la Buzau si asta dupa ora 8. Ce zici? Suntem 2 motoare si daca ne cuplam cu tine am fi 3... pana acum... Viteza de croaziera in limitele legale?
  18. Pacat de motor dar fierul se-ndreapta... bine ca esti tu in regula !
  19. @bogdan st: Si eu plec maine dimineata dar numai pana la Focsani... Daca vrei sa ne tinem companie... hai sa stabilim punct de intalnire. Stii Agip-ul de pe Colentina colt cu Fundeni? Ora 9.00 ? <small>--- Mesaj completat în 10 Aug 2007 13:34 -------------</small><br/> Si plec si joi pana la putna. Dar e prea dimineata, nu crezi?
  20. greyhound

    Bukowina Motor Club

    Scuze... s-ar putea sa fie faxul meu de vina... sau reteaua RDS... s-a mai intamplat.
  21. Nu stie nimeni cine este fata? Care-i situatia cu ea? Oricum... multa sanatate! ... si conservarul !
  22. ...moartea a lovit din nou... R.I.P. Condoleante familiei.
×
×
  • Creează nouă...