Sari la conținut

patrastefan

INACTIV
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    patrastefan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    b-oo-buaca
  • Club
    -

patrastefan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumesc anothergxg, arata interesant. voi fi in cluj dupa Paste si voi trece pe la baietii aia. iasibiker, ce faci tu e foarte kul, merci. ma tin totusi de planul initial. in vitan gasesc ceva?
  2. multam cristi, din pacate nu am nimic de dat la schimb. lotru, pretul e f bun, dar imi trebuie musai 50cc. mi-au saltat permisul si nu am incotro. alte sugestii, idei?
  3. prefer ceva cu "look" retro, mi-ar placea vespa. il voi folosi sa ma duc la munca sau aiurea prin oras, nu ma intereseaza demaraj, nu ma pricep la mecanica sau alte finetzuri dar ii respect enorm pe cei care se pricep. buget: 500 - 800 euro contez pe ajutorul vostru.
  4. va rog eu mult de tot: ajutati-ma cu o maneta de ambreiaj. caut de aproape o sapt. si nimic.
  5. doamne-ajuta ca esti ok. cand te-am vazut cu piciorul ala, fara protectii... brrr...
  6. eu am cazut chiar pe 1 martie anul asta. clasic: a schimbat banda, s-a asigurat (dar nu si in retrovizoarea din dreapta), a semnalizat si a aparut in fata mea. totul se intampla pe regina elisabeta, seara pe 8. eu mergem pe mijlocul benzii din mijloc. frana+manevra evaziva si tot l-am acrosat in lateral stanga cu roata fata. rezultat? cazut, tarsiit pe asfalt 3,5m (atat a masurat politia). echipamnet full: casca, geaca cu protectii, protectii spinala,manusi, pantaloni, cizme si genunchere. mi s-a prins pielea in articulatia genunchiului stang si astfel m-am julit. daca nu aveam genunchere, cred ca imi culegeam genunciul cu penseta de pe asfalt. in rest, tot echipamentul julit. concluzie on topic: purtati echipament full tot timpul concluzie on topic 2: oricat de echipat am fost, umarul tot mi l-am dislocat, dar pana acum aproape ca a trecut.
  7. sa ai viata si parte de vin la gheata. Stapaneste-o(!!!) sanatos!
  8. am trecut cu masina pe acolo la cateva minute dupa accident. politia facuse deja masuratorile. motocicleta era inca in mijlocul strazii cu carenele cam sparte, nu i-am retinut numarul. motociclistul plecase deja la spital, iar din spusele fratelui sau care era la locul accidentului ar fi in principiu ok (protejat, nelovit la cap etc), dar destul de zgaltait. tot fratele spunea ca o skoda octavia - inca prezenta la locul accidentului - ar fi intors in fata motocicletei cu toate ca acolo este linie continua. sper ca omul sa nu aiba nimic grav.
  9. Mi-am luat plasticu' pe 1.11. Cum prind ocazia (timp) sar pe ea. Ieri si azi am calarit-o in draci. Maine sper sa fie tot uscat. Pana sa va pun o intrebare, multumiri lui Hellicks si lui Larry pt. bare si oglinda. Iar acum, unde sa o duc la un service? Nu are o problema anume - cel putin eu nu-mi dau seama - dar o vreau vopsita / curatata / verificata / reglata / etc... Sugestii? ...pls! s.
  10. Al cui e cainele ala, si cum il cara? Ma intereseaza direct!
  11. vezi aci: http://www.gs500.fr.st/ da-mi maine pe yahoo mess si ti-l dau cu placere. id=patrastefan
  12. Nu, nu ai dreptate. Si apropo... e omor din culpa cui? Ia spune-ne ca de fapt aia mica a fost omorata de vamesul care a lasat sa intre in tara motocicleta. Oricat te-ai da cu c_uru' de pamant, sa sti ca ridicatul pe o roata poate fi un accident stupid. Si ala cu piciorul rupt, tot un accident stupid a suferit. si fetita de 16 ani la fel. Si pilotul in cauza. Toti au suferit de pe urma aceluiasi accident stupid. Daca motorul nu o nimerea pe aia mica? Era tentativa de omor din culpa?! Iti spun eu: era la fel de grav, dar tot un accident stupid era. Aceleasi probleme trebuiau ridicate. s.
  13. din pacate din astfel de evenimente se capata experienta. puteti citi in loc de experienta: fonduri, resurse, teama, speranta si de ce nu performanta. tot din pacate au murit multi pana ce normele de siguranta au aparut. apoi au mai murit si pentru ca aceste norme sa fie respectate. puteti citi in loc de normele de siguranta: responsabilitatea organizatorilor, a autoritatilor, a publicului, a parintilor etc. tot din pacate, vor mai muri. chiar daca toate lumea implicata joaca a la carte, tot se va muri. nu se poate decat minimiza riscul. important este ca toate aceste evenimente tragice sa fie cu folos. fetita aia a murit degeaba daca nimeni nu invata nimic din asta. puteti citi in loc de nimeni: motociclisti, organizatori, autoritati si de ce nu, parinti. Condoleante familiei. Din pacate fetita Dumneavaostra a murit intr-un accident stupid. Nu va poate explica nimeni de ce tocmai ea. Motociclistului ii doresc multa putere. Accidentul sau stupid a cauzat moartea unei fetite. Organizatorilor si autoritatilor le doresc multa inteligenta si responsablitate. Din pacate, TREBUIE platit un pret. Celor cu SUV si speech-uri similare, celor care doresc musai sa dea cu piatra, celor care striga in gura mare ca 'cutare e vinovat, las ca stiu eu' le doresc un sincer Celor care se gadesc cum sa se evite pe viitor astfel de tragedii le doresc multa bafta. Calmati-va si judecati-va! Apoi aveti grija
  14. Doamne-fereste. Ce stupizenie. Odihneasca-se in pace.
×
×
  • Creează nouă...